Sömnen kom och du som låg så rätt i tiden, domen föll som tårar mot din skärm

En riktigt slö och tråkigt Söndag har dehär varit. Men lugn också! Passar egentligen mycket bra till en Söndag, hehe. Imorgon börjar jag 10, om vi räknar med den gamla sommartiden. Nice, huh? Syslöjd har vi också, förra veckan gick det riktigt bra för mig i syslöjden faktiskt. Hoppas det går bra imorgon med! För imorgon ska jag sy med tvillingnål?! Usch, det ser svårt ut och det är väl det också. Men jag klarar det!
Nyss åt jag kladdkaka med vaniljglass, så gott! Jag älskar onyttigheter, inte så bra nej. Haha. Men jag ska, verkligen, försöka sluta äta godis från och med nu!
Det blir jobbigt, men jag klarar det tror jag. Men chips tänker jag aldrig lämna bort, haha!
Hittade också en KENT låt som jag fastnade i nu ikväll, hehe.
Det är därifrån rubriken kommer. :) Nu ska jag nog fortsätta fundera på
hur jag skulle få större bredd på inläggen här på bloggen. Hehe..
pusshey ♥

yo.se

Såg på Blogg.se's startsida om något yo.se, haha! Det var nog "yo" som lockade mig mest, hehe. Hursomhelst blev jag medlem där och det påminner lite om twitter faktiskt. Men jag tycker att dehär verkar bättre och man ska ju inte ge upp direkt heller, man lär sig, haha! Så kika in och testa du också, verkar rätt nice hittils! ;D
sofiaow.yo.se

Mardrömmar...

Inatt sov jag inte alls bra.. Gick och la mig vid 12 tiden ungefär och kunde inte somna för att jag mådde så himla illa. Men på något sätt sov jag ändå? Sen halvsov jag igen och började hosta och må jätteilla, ja.. Det var inte så kul. Jag drömde också någon helt konstig  dröm om någon tjej som kunde skjuta folk med sitt pekfinger?! Hon liknade hondär som var tsm med Marilyn Manson? Dita von Teese typ? Tycker hon är jätteobehaglig, varför vet jag inte.. Jaja, Hon hade en blogg också, hon skrev typ: "Har dödat ännu en människa, JAG ÄLSKAR DET!!" ← handlade om mig, fast jag levde ändå?
Jaja, jag hatar mardrömmar! Visst, dom kan vara spännande. Men jag är alltid så svag när jag ska slå någon i en mardröm. Det är det jobbigaste. Jag minns att jag försökte sparka henne i huvudet eller något, så hon inte skulle skjuta mig? Haha, det gick inte sådär jättebra. Och springa kan jag inte heller i drömmar. Usch, äckligt! Jo, nu har ni hört en predikan av mardrömmar. Nästa predikan är i kyrkan klockan 11, orkar inte! Fast jag älskar känslan när gudstjänsten är slut och man tittar på klockan och ser att man han massor med tid att ta det lugnt.
Jaja, måste nog gå och ta något att äta, vi syns senare hörrni! ;)



Beautiful Monster

And I need her, Said I need her.

Beautiful Monster,

But I don't mind..


Stop dreaming and make it real

Hey! Mår bättre nu faktiskt. Sitter och funderar, fortfarande, vad ska göra idag. Ikväll ska jag försöka ta mig till Marina iallafal.. I think. Har suttit och kollat bilder på bilder på weheartit.com i flera timmar snart, ååh. Är verkligen fotosugen, bli nöjd med bilder, redigera dom osv.. Moget att tappa bort kameraladdaren då.
Nu i veckan måste jag till stan för att köpa hudfärgade tight till julfesten. Om jag har svart klänning, svart kofta och svarta knästrumpor måste jag ju ha något annat än svarta tights! Eyeliner ska jag också se till att köpa. Jackan, som jag kollade på förut, vet jag inte om jag ska beställa längre. Klart jag vill ha den, menmen.. :) Jag är också sugen på en "I ♥ NY" collage tröja, så mysiga som dom ser ut! På dansuppvisningen @ Tvärsan på Måndag skall jag få låna Sofias "I ♥ LONDON" tröja, gilla! :D Och en resa till New York skulle också sitta fint, blir helt förälskad när jag ser bilderna på Malins blogg, nice! Jaja, ska sluta skriva ointressanta grejet nu, puss.

Svart eller vit?

Kineser & Flygplan...

ÅÅH, jag hatar att vara sjuk. Vaknade två gånger inatt för att min hals tog så himla ont! Jag drömde också om någon kines och ett flygplan som var så stort som IP ungefär.. Wtf?! Får alltid helt konstiga drömmar när jag är sjuk!
Jag har inte ätit något idag ännu, kanske borde ta någon smörgås haha.. Pappa ringde idag också, han är på sjukhuset?! Nåja, idag vet jag inte vad jag ska göra. Som jag känner mig nu så vill jag inte göra någonting alls. Men mamma ska bort ikväll, så något måste jag väl hitta på!

→ Film

Ska kolla på någon film nu och försöka dricka ännu mra te så mitt halsont försvinner.. Säger man mitt eller min halsont? Mitt tror jag.. Haha! Jaja, kram puss osv :) ♥

Hurray for Friday!

Åh, helg.. Älskade, älskade helg. Jag är så trött efter denhär veckan så jag vill bara sova ut i några timmar. Men sover jag nu, kommer jag knappast somna till natten.. Hatar sånt! Nåja, ska se till att få sova ut en timme eller två iallafall. Men man känner sig något risig när man vaknar sen och dygnsrytmen blir konstig.. Haha, dygnsrytm. Trallar runt hela dagarna, och sedan snarkar i takt. THAT'S DYGNSRYTM! ;) Jaja, SofiaOOOW, vi bryr oss..
Jo, jag känner för ett lite oseriösare inlägg nu.. Haha, måste skärpa mig! Vi börjar om..
HEJ! Skolan gick fort idag, matteprovet gick helt okej. Det var tre delar och som det går i matematik traditionen.. Del ett: LÄTT! Del två: Hm.. Lite hårdare jobb. Del tre: ÅH, Jag hatar Matematik! På Kemin kollade vi på en film om kol, den var inte så intressant. Men jag har märkt att nästan alla lärare har börjat använda datorer. Eller, jag har märkt att vi har tre som använder det iallafall. På Biologin, Svenskan och Kemin (idag).
Efter Kemin: DANS! Åh, love it! Vi fortsatte med en till del på DJ got us fallin' in love. Det är kul att dansa, hih. Och på Måndag skall vi dansa på Tvärsans 10 års jubileum! Först var jag osäker om jag verkligen skulle vara med, men nu ska jag verkligen vara med. Det blir kul! PEPP! ... Men ingen dans imorgon. DEPP! Jaja, jag klarar mig.
Efter dansen måste jag hem, är det klokt? Jag är inte en.. "jag älskar att gå, cykla, gymma, jogga .. ALLT!" människa. Men jag kom hem, och åt en glass. I deserved that! Kollade också på AnaGina Show, hihi. It was nice! Men jag måste bara säga att Kissie ser hemsk ut. Nu när man såg Showen såg man ju hennes äkta jag. Ja, hon har alltid sett .. inte bra ut. Men nu räcker det, usch? Och som AnaGina sa: "Du är bara 19?!" Åh, hjälp mig.
Ikväll kommer det någon komedin på 3an som jag ska ge en chans till och se på. En perfekt Fredagskväll; Chips, något drickbart, Sitta bekvämt i soffan och bara titta på film. Mysigt!
Nu har ni fått det längsta inlägget någonsin, oseriöst men längre än vanligt.. Hoppas verkligen att ni är nöjda!
Kram, puss osv.. ♥
(Statistiken höjdes igår, yes.. I love you too!)
För att hedra Kissie och hösten bjuder jag på en bild där jag har extra feta läppar + min eskimåjacka(?)! :)

Kom nyss på att Paow har "OW" i sitt bloggnamn, nej jag tänkte inte på det förut..

Tjugoåttonde Oktober

Åh, I need to sleep! Att vakna idag kändes.. förjävligt :( "Torsdagar är bara onödiga" "Åh, tänk att jag inte får sova om typ ett halvt dygn..." "Ännu en skoldag, help me someone?" Var ungefär mina tankar imorse. Trots att jag gick och la mig kvart i 10 och somnade lite över så var jag trött och risigast. Mysigt! Nåja,
efter skolan var jag till mitt gamla, kära dagis! Hahah! Jag tänkte dagsverka där och så skall det bli! 19 November på ett dagis, lovely! Hihi, jag älskar barn.. Ibland. Och igår fick jag världens idé! Jag kan börja jobba på Bolibompa?! Hur bra skulle inte jag passa där då? Haha! Åh, var helt happyface när jag kom hem... Jaja, kommer jobba från 9 - 14, yes. Är fortfarande trött, men skall äta snart. Sen ska jag verkligen försöka plugga lite till, sen dator. Hihi.
Sen går jag och lägger mig rätt tidigt, I think. Måste ju vara pigg någon morgon. Hatar när man vaknar upp på morgonen och håret känns helt fettigt och man är så trött så det är inte klokt. Åh..
Annars har vi Matteprov imorgon, yee!.. Men jag har gått igenom det och jag fick rätt så bra i diagnosen. Så, det ska nog gå bra dehär! :)
Bye!
Lite ny design också btw.. (;



Jag funderade lite..

About my blog, ofc? Nej, men jag började fundera på en grej.. Man borde ha bloggar för att kunna titta tillbaka på minnen och skriva för att det skulle vara kul. Skriva om precis vadsomhelst! Orka bry sig om vad andra vill läsa, bloggen handlar om Me, Myself and I! Sen kan man kolla tillbaka vad man har gjort, gillar folk ens sätt att blogga är det perfect! Ååh, Skulle gärna börja om bloggen på ett roligare och positivare sätt, men man kan ju få en inblick då och nu liksom, plus att folk skulle börja skälla på mig att jag skulle skapa ny osvosvosv.. så jag låter inläggen och hela bloggen stanna! Nu ska jag försöka få bloggen att bli KUL att skriva i, inget TVÅNG! Vissa dagar kommer jag ju, såklart, ha dålig fantasi och bara skriva om skolan.. Men, vi får se hur mycket jag ändras här i bloggen. Om jag ens lyckas? ;)
Skall även försöka ändra om designen lite, oooh!
KRAM!

Camkvalité, men... WHATEVER! :D


Вторник

Tisdag på Bulgariska.. Att ha veckodagarna, fast på annat språk, som rubrik är min sista nödutgång för "Dålig-rubrik-fantasi".. Sökte, btw, på min blogg på devote. (itssofia.devote.se).. It's gone! Why? Och när jag loggar in på mitt konto är det borta. Det var ju.. kul. Allt som jag skrev i slutet av 7an, hm.. Moget Devote, haha. Nåja!
Imorgon är det Bilogiprov som gäller. Är lite nervöst eftersom man vet inte hur våran nya lärares prov ser ut.. Undrar om hon har massor med berättarfrågor? Men det lär väl gå praaa, I hope. Ska snart plugga. Vill bara sitta vid datorn en stund till, hih.
Kraaam! ♥ :)

Nobody's perfect....

Detta är väl inte direkt något jag gillar att göra.. Men! Man måste bjuda på sig någongång! :) ...


Dålig uppdatering!

Men man har inte tid att blogga hela tiden, hehe. Igår dammade jag av hyllor, dammsög, bytte lakan och städade skrivbordet. Hoh! :) Och ikväll har jag gjort ett tappert försök att plugga på Biologiprovet som är på Onsdag, men min hjärna gav upp. Jag gör alltid egna instuderingafrågor medans jag läser texten, jag lär mig bättre då. Det går också ganska bra om jag blir förhörd av någon som förstår men inte förklarar för komplicerat (Marina).. Alltså, det är massor om ozonskikte, biosfären, miljön osvosv. Åh, jag orkar inte! Men, jag klarar det. Jag har klarat massor med biologiprov med både dåliga och bra resultat och jag tänker inte sabba den traditionen nu! Haha! Jag klarar det! :D Hmm, dagen har väl varit både bra&dålig. Hade ju Lucia "planering" idag! Vi valde sånger och planerade.. Men Maggan fick ju några JAG-HATAR-ER-ÅTTOR!-attacker.. Nåja. Det är inte klokt hur livliga våran årskurs egentligen är, haha! Äh.. Hade mattediagnos också.. Gick väl inte så bra, men inte för dåligt iallafall. Och på Syslöjden gick det OVANLIGT bra för mig! Jag är nog klar med min "tunika" snart :)
Det var väl det, ikväll skall jag försöka plugga lite till och titta på GossipGirl. Men nu håller jag på att få en.. mycket konstig video på mig och Nea från Lördags! :D Ni kanske får se den.. problemet är det att jag skäms hur dumma i huvudet vi är... Men jag har ju redan avslöjat mig med en bild så ja.
Nu fick jag den lilla videon, hihi.
Puss så hörs vi senare! ♥

En ganska gammal, random, bild jag hittade xD

@ Nea's crib

Helt ensam.. Nejmen, hon måste till kyrkan (konfirmation) och vi har något först ikväll? Haha. Mamma kommer väl och hämtar mig snart eller något :P Vi har hoppat runt och skrikit och skrattat som jag vet inte vad.. Och varit.. Mycket konstiga. (Exempel lite längre ner)
Imorgon är det dags för skola igen, inte så kul att träffa Maggan (musikläraren) igen.. Men! 11.20 är det "Luciamöte" eler hur man ska förklara. Vi skall planera lite.. :)
Just nu sitter jag och kollar på barnprogram, haha.. Det är.. kul, haha!
Nåja, här är en bild på hur risig jag är + vad ful jag var igår :D
Haha, ni skulle ha sett huur Nea såg ut.. Förstår mig inte på denhär Macen, tror att jag har tagit upp typ 100 onödiga flikar, borde nog sluta nu, haha! Kraam, så syns vi hemma!

Min blogg..

Verkar bara bli värre och värre. Nu har Statistiken uppfattat att om det är typ 7 besökare är det massor. Mh, kul!
Men jag vet inte vad jag skall blogga om längre, mitt liv är inte så intressant osv. Nåväl, jag gör ett försök!
Idag vaknade jag vid halv 11, tror jag. Jag var helt borta och risig. Så mamma kom med frukost till mig i rummet, haha. Jag åt lite och satte på datorn och har suttit framför datorn i princip hela dagen. Men för ungefär en timme sedan klädde jag på mig något vettigt (Lång kofta, tights, svarta knästrumpor + linnne) och gick ner för att äta ite mer. Snart skall jag nog gå och baka lite muffins, gott! Men nu ska jag kolla på ett avsnitt av GossipGirl ♥ ;)
Puss, ha en bra Lördag!
(Ska se till att fixa ny header någongång idag också!)

Vad skall jag skriva i detta fält som bara måste fyllas i?!

Heeey bloggeeen! Jag har tråkigt och är trött. Dansen var riktigt kul iallafall, vi dansade en ny dans till DJ got us fallin' in love ♥♥ Älskar låten! Tar väl ett tag att lära sig, men jag klarar det nog! Finskaprovet gick mycket, mycket dåligt. Gissade på allt, nästan. Så, hej och välkommen kära 4 i vitsord... Eller nä.
Ikväll är det middag med klassen, har egentligen ingen lust alls. Men jag har sagt att jag ska komma, menmen...
Mera har jag inte att berätta, kramaaar!

En dag kanske jag förstår

Att mina vänner är värda mer. Men det går inte nu, varför går det bara inte?!
Dålig uppdatering, jag vet. Har blivit lite lat nu efter Finlandsresan.. Och Statistiken bara sjunker, och sjunker.. Men, vad kan man göra åt saken? Jag borde blogga mera, så är det bara. Men vad är det ni vill läsa om egentligen? Jag vet exakt vad jag skulle vilja läsa om i bloggar, men sånt liv har inte jag, tyvärr! Nåväl!
Skoldagen idag.. Kändes patetisk rent ut sagt, haha! Hade ont i halsen, frös, ont i tanden osvosvosv. Men nu mår jag bättre efter tre avsnitt med GG ♥ Man blir bara mer och mer fäst vid det! :) Sen när första säsongen tar slut måste jag få tag på andra.. Kanske Tara lånar ut.. hehe.
Imorgon har vi finskaprov, vilket jag inte ser fram emot.. Vanligtvis pluggar jag inte alls på dem, men får godtjänt. Och nu har jag pluggat lite grann iallafall, så det borde nog gå någolunda bra.
Jag skulle också vilja ändra designen.. Tror jag. Och färga håret bruunt! Haha.. Kanske! Tillbaka till designen; Jag.. tror att jag vet hur jag vill ha designen. Men jag har inte tid/kunskap/ork till att börja fixa och trixa. Nåja.
Här har ni fått ett någolunda bättre inlägg, än vad det har varit på senaste tiden. Har inte heller orkat visa kläder jag köpt osv, men det bättrar nog sig med tiden ska ni se (;
Annars har jag nya, svarta knästrumpor på mig, såå mysiga! Planerar också vad jag ska ha till julfesten.. måste skaffa hudfärgade tight ännu så. Och imorgon är det dans, yeahh! Ska dansa som bara den! Och provet, ska jag klara galant. egopower, haha.
Nej nu måste jag sluta skriva, nattinatti bloggeeeen! ♥

PIZZA

Jag älskar pizza, mumma! Haha! Jag väntar på att den tinar lite, sen ska den in i ugnen, duktig jag är va? ;) Man kunde ju ha köpt från restaurang också, men jag orkar inte åka till stan när vi ändå for till Kantarellen, hehe. Ja, det gör jag just nu, nu ska den i ugnen. Bloggar senare! Pussen! ♥

16:16

Har typ 30 svenskaord i läxa, osvosv..
Orkar bara inte blogga idag, ledsen.. Ikväll kanske jag ska till någon friend, får se :)
Kram!

Mysigt

Nu ska jag gå under täcket och titta på Gossip Girl och äta en nybakad choklad cupcake med höstvädret utanför!
Mysigt, va? ;)

Tuesdayyy

Heey! Skoldagen har gått fort, försov mig och fick reda på att jag har fått ännu en prick. Varföör? Börjar bli lite mycket snart, inte bra.. Fick också ut samhällaprovet, hade ju redan sett var resultatet var, men det var iallafall en 8a! Hehe.. Mamma hämtade mig direkt efter skolan och jag har inga läxor, just love it! :D Skulle ha ett ord till imorgon i svenskan, men det har jag redan så ;)
Skall nog bara sitta framför datorn idag och se på Gossip Girl också!
Btw, höstvädret are back! Längtar till snön och mina uggs, gick runt med dom imorse.. började frysa om fötterna när jag tog av dem. Men snart är dom på fötterna igen, var bara så blött idag så, hehe.. ;)
Btw2, Har gått runt och funderat på mörkare hår hela dagen, har sån lust att färga! Blondt ville jag ju ha förut, men jag tror att jag trivs bäst i brunt.... Vad vet jag?
Kram!

Sista inlägget för idag

Statistiken har sjunkit enormt! Men vad kan man förvänta sig efter att inte ha uppdaterat på ett par dagar?..
Nu har jag nyss lyckats fixa hela svenska läxan, hoho! Nu är jag bara väldigt hungrig, så jag ska väl surfa runt ett tag till, sen bestämma outfit till imorgon och seeen äta och mysa framför TVn där topmodel kommer! :)
Får nog ta och fixa nu redan, klockan är ju 10 över åtta redan, hihi. Det var min kväll i en sammanfattning iallafall!
Godnattpuss! :D
Btw, kolla vad mörkt mitt hår var för ca ett år sedan! Det var så fräscht och jag var rätt nöjd över det.. Maybe I take it back? ;)
(neej, jag kan inte engelska..)

Home again!

Heeej! Har saknat bloggandet lite grann faktiskt, hehe. Men i Finland var det nog bra! Marina har en hel del bilder, som kommer upp här på bloggen någon gång. Igår kom jag hem klockan 3 på natten, kuul. Var sur, irriterad osv. MEN! Så går jag upp i mitt rum och ser ett paket från min syster, och vad kan det innehålla? GOSSIP GIRL FÖRSTA SÄSONGEN! OM jag blev glad?! Så idag ska jag ligga under täcket och glo på gg! :)
Men svenskaläxan gör mig irriterad, man ska komma på minst tre ord som stavas lika med betyder olika? Eh, hjälp tack? Nåja, jag får väl till det.
Mera har jag nog inte att berätta, shoppade lite grann i Finland, om jag orkar/vill så laddar jag upp bilder på dem!
Kram på er! :)


Finland today

Packade klart igår, och idag är det betydligt mindre blåst! Marina kommer ta med datorn till Finland, men vi har väl inget internet där, haha.. Just nu chattar jag med lite.. random personer, haha. (Som nu försvann) Whatever..
Snart ska jag nog gå igenom packningen, änn en gång. Sen är jag klar! Marina kommer vid 1 tiden sen sticker vi.
Uppdatering blir det nog inte, men vi syns sen när jag är tillbaka. Men kanske det finns internet på båten, vem vet..?  Och Marina har med sin kamera.. Så bilder blir det nog!!
HA EN BRA HELG ALLA, FÖR DET SKA JAG HA!! :D


Vädret har humörsvängningar?!

När jag vaknade regnade det, sen blev det sol, när jag skulle ut och gå blåste det så det var inte klokt, började hagla, lugnade ner sig, och nu blåser igen!
Kollade nyss på TV och är trött, antagligen för att det är höst.. Haha. Tänker inte göra så mycket mera idag..
Kram!

Lördag! Ups, Torsdag menar jag.

Igår var jag väldigt happyface framför TVn, jag bara: "IKVÄLL ÄR DET IDOL!" Så var det bara Onsdag ;PPpPppPp
Idag vaknade jag vid halv 10 tiden, jag har inte sovit såhär bra på jättelänge! Underbart med lov!
Idag, har jag somsagt, inte några planer. Vi får se hur det blir mot kvällen :)
Mera har jag inte att berätta, men bra med en liten uppdatering va?
Kraam!

Haha, en mycket speciell bild på Mig&Marina :D

Je Suis Fantastique

Det är det som står på min tshirt, hehe. Tror att det kan vara franska? Ska söka upp det.
Kom nyss hem och vet inte alls vad jag ska hitta på, haha.. Men det är väl bra att jag chillar och så. Umgås med Marina? Hon kommer med till Finland = Hallelujah Moment! Haha, det kommer inte bli tråkigt! Men Marina, jag vill försäkra dig om att de kläder jag har i ett inlägg här nedanför någonstans MÅSTE jag ha, sen får du shoppa vad du vill, hihi. Regler.. Haha! Men mycket bloggande blir det nog inte. Som ni kanske förstått redan?
Hmm, här är en bild på tröjan iallafall!
Btw, har jag berättat att jag ställde upp i Luciavalet i skolan? ;)

HÖSTLOV

NU ÄR DET HÖSTLOV! Så sjukt underbart, haha!
Sitter just nu hemma hos Marina. Vi kom nyss hem från stan. Köpte en tshirt faktiskt, kan visa er den sen när jag kommer hem (vid 5 tiden typ). Påvägen hem mötte vi Tara, Sarah, Patricia, Bim och Jasmine. Blev med på en bild också, haha.. Får se om jag tar den. (; Btw, började det hagla idag - IGEN.
Chattade nyss med Hanna och såg henne i webcam, kul att se hennes igen.. :)
Nu ska jag fortsätta chatta med Marina, hehe.
See You when I'm coming home. (Kan inte engelska, men whatever.. :))
Hittade två bilder på Marinas datorn som jag är fotograf till faktiskt! Inte så lyckade kanske, men gillar att jag fick gnistrarna på bild!

Det ser ju så enkelt ut!


And here I am again..

Med ännu mer pengar. Mmm.. Money! :D Här skall det shoppas!
Jag åt världens godaste middag hos pappa, nämligen TACOS ♥ Fy vad gott det är! Till efterrätt; Kladdkaka. Tog hem lite också, skall nog hämta alldeles strax.. Mumma! Haha.. Blev så sugen så jag sprang och hämtade det. GOTT!
Annars har jag haft ont i nacken hela dagen.
Marina hade det förra veckan, now it's my turn..
Och stort TACK till alla som har grattat mig idag, trodde inte att någon skulle fatta att jag fyllde år.
Och en liten länk till Sarah blir det också; http://itsmesarah.blogg.se/
Nu har jag inte mycket mera att berätta, KRAM!

Webcam kvalité <3<3<3<3<3<3 ....


@ School

Hej! Tänkte vara lite aktiv och uppdatera nu när jag har chansen. Sitter på Bildkonst och söker inspiration.. Hehe.
Weheartit.com är bästa hemsidan om du söker fina bilder och inspiration, hehe. Reklam-blogg! ..
Efter skolan skall jag ju som sagt till pappa och äta, undrar vad för presenter jag får av dem.. ;)
Och idag måste jag bara säga att min klass är riktigt nice, har inte varit irriterad på någon idag. Haha! Och nyss började det hagla.. Längtar efter mina UGGS ♥
Kram på er, och här är bilden jag skall försöka rita.

Bortsett från texten då.. Eller kanske jag ska ha med den. Får fundera lite :)
Och som sagt, från weheartit.com!
(Btw, idag blir jag 14!)
Eller egentligen vid 11 tiden ikväll, som Marina vill hälsa, hehe.
Kram!

Evening Post

Sökte på kvällsinlägg på google translate och fick fram detta. Om det stämmer eller inte vet jag inte, haha. Vad kan man förvänta sig av Google Translate?
Jag ska snart gå ner och sätta mig framför TVn och kolla på Top Model. Jag kollade inte förra veckan, men idag skall jag nog se till att göra det!
Mamma sa nyss att vi ska till Borgå på Fredag, jag orkar intee. Jag tänkte ha någon middag eller något på Fredag, men nejnej. Alltså ja blir ju irriterad. Mitt humör var.. perfekt nyss. Gilla läget, eller inte.
Förlåt, haha.. Jag skall sluta!
Just nu chattar jag med Hanna, that's nice!
Men nu tror jag att jag tar och stänger av datorn snart, vi syns imorgon! :)
Syftet med att jag laddar upp denhär bilden är för att visa att mitt hår var rätt långt förra vintern, hehe!
Annars vet jag inte vad jag håller på med på bilden.. haha.

Dagen före min födelsedag..

Spännande! Haha, nej.. Men jag börjar bli lite fundersam vad min syster ska ge mig. Taras ledtråd; Jag skulle blir riktigt glad om jag fick det!
Haha, dagen har gått ganska fort faktiskt. Förrutom att Mille kittlade mig på syslöjden så min armbåge smälldes mot stolkanten, moget att skratta då, haha.. Nej, men det tog rätt ont. Sen har vi börjat räknat något nytt i matten som jag.. förstår men ändå inte förstår? Alltså, jag kan skriva ner och räkna ut, men jag fattar ändå typ 0% av det. Konstigt! Kemiprovet var lättare än vad jag hade föreställt mig faktiskt! Men på de frågorna som det var lite mera poäng så skrev jag kanske inte så mycket som behövdes. Nåja, jag tycker att jag repeterade på endel grejer lite väl mycket, hehe.
Imorgon skall jag gå till pappa efter skolan och äta där. André kommer också dit, vad jag vet. Och jag vill ha tacos ♥ Haha.. Nu blev jag hungrig.
Hmm, efter skolan då? Jag for hem till Soma med Marina. När Soma gick för att prata i telefon så la jag mig under hennes täcke och Marina bakom dörren. Sen hör jag fotsteg i rummet och så börjar jag fundera om Marina går runt där, men Marina står kvar. Så tänker jag; "Jamen, jag skojjar lite mer Soma.." Så jag kastar iväg täcket och bara: "MAMAAAa" ...
Och vem står inte där om inte Somas pappa? Hahahah, fy vad pinsamt det var. Önskar att jag hade det på film, haha! Pinsamt värre..
Nu ska jag kolla runt på bloggar och sen äta. Sen kanske lite tid åt pluggandet också ;)
Kram! :)

Lite nyare design!

Hej på er!
Jag är lite nöjdare med designen nu. Inte mycket förändringar, men ny header iallafall. Funderar vad jag skall göra med rubriken och så. Helst skulle jag vilja ha såndär "rund ruta" runt inläggen, nivet? Men jag har försökt och försökt, men det har inte gått så bra.. Jag får väl bara be hjälp av någon senare någongång.
Jag känner att jag borde plugga lite till på Kemin. Men jag gör det senare, känner verkligen ingen ork för pluggande just nu. Speciellt inte Kemi. Btw, har vi Matte och Musik till imorgon också. Men jag tänker inte plugga på det, fast jag borde.. Blir så stressad! Hur skall man kunna klara 9an om man knappt orkar 8an? Nåja, jag SKA klara provet.. Hehe. Nu vill jag bara gå och hämta lite glass, chilla framför datorn. Sen ska jag plugga! Jag lovar.. Det är hårt när man lovar, hehe. Btw, är det ju 10.10.2010 idag, lite kul! :)
Här är en bild jag tog i somras, saknar sommaren lite..
(Syns inte designen, klicka på F5)

@ Marina's place..

Efter att ha varit på en mycket tråkig gudstjänst så for jag och Marina fram och tillbaks till Marinas stuga för att hämta kläder. Sen for vi tillbaka till Marina och började läsa på Kemi.. Kuuul! Nåja, kan lite, lite, lite mera nu än igår. Men allt jag kunde igår har jag glömt? :(
Nu sitter vi och leker med webcamen på Marinas golv. En grej som var lite kul när vi förhörde varandra på Kemin.
Jag: OCH NUU ska jag berätta om SALTSYRA! och låtsas som att jag kan något..
Marina: Mm..
Jag: Eh.. Jo.. SALTSYRA.. eh... ÄR DET ÄNDA SOM HETER HCL!!
*Vi brister ut i skratt* Det låter inte så kul när man läser, men vi skrattade.. mycket! Haha.
Nu kommer lite webcambilder och Bananer i Pyjamas - låten! Hahaha..




Jag och Marina i pannlugg.. Vad säger ni? *host*
OCH Bananer i Pyjamas sången ♥
 
KRAM!

Ny design, jatack!

Kom på att jag skall till kyrkan för konfirmationgrejen imorgon.. Klockan 11, wiho! ...
Just nu söker jag lite inspiration från andra bloggar. Vill ha ny design! Men om jag försöker fixa en design, så går det aldrig. Den blir alltid, på något sätt, fel placerad osv. Nåja, allt är inte hur lätt som helst!
Får se om jag orkar fixa med det ikväll.. Är rätt så trött så.
Pappa ringde nyss och frågade var jag önskar mig till födelsedagen.. Är det bara jag som har problem med såna frågor? Mitt första svar blir alltid; ... Jag vet inte riktigt.
Men sen började komma lite.. Men det ända jga kom på var: Moppe, pengar och systemkamera!
Ja, jag fyller bara 14 :/ Men det skulle vara kul att småköra lite och så har man det överstökat! Får se hur det blir..
Nu ska jag nog fundera ännu lite till på designen, sen skall jag sova!
Natti!
(Måste ha något att fylla inlägget med, så bestämde mig att visa hur charmig Herr Marina kan vara på rasterna!)

Plugg ...

Jag tror inte at tjag är ensam om att ogilla att plugga.. Speciellt på Kemi, usch! Egentligen har jag bara suttit och gjort egna instuderingsfrågor, men av instuderingsfrågor lär man ju sig!
Dansen gick bra, hade inte samma energi som jag oftast brukar ha. Vet inte varför.. Men kul var det, som det alltid är! Vi lyssnade på Ericas favoritdel i "Imma Be", Black Eyed Peas låten, nivet? Och jag har inte hört Imma Be på flera år (känns det som) och idag när vi lyssnade på den delen.. Ah, jag smälte. Haha, nejmen. Den är verkligen BRA!!
Ska surfa lite, sen måste jag fortsätta med delen i Kemin som jag verkligen inte fattar.. "Salter" -.-
Kram puss osv på er! :)

(Spola till 2:12 ;))
Här är en till låt som vi har påbörjat en dans till!

Broken Heels!

Next; Dance!

Har nyss klätt på mig bekväma kläder till dansen, jag tror nog att jag tar och äter en smörgås snart också. Så man klarar sig. Och vattenflaskan kommer också behövas... Btw, hittade jag en älskling i min säng. Nämligen KEMIBOKEN. Vi har Kemi prov på Måndag! Kan ni förstå? På en Måndag? Prov? Det fattar inte jag.
Jag borde verkligen bli lärare, haha. Jag skulle vara sjukt snäll. Låta eleverna räkna och allt man gör på timmarna. Men ändå, jag skulle aldrig ha svåra prov. Haha. Dröm och glöm, Sofia.. :)
Föressten, jag har inte berättat om våran dansgrupp's blogg! http://dunsbloggen.blogg.se/. Jag vet inte om ni bryr er egentligen, men det är lite roligt med en "dansblogg". Det finns lite bilder på oss och så skriver vi lite om träningar osv. Ni kan ju kika in där och kommentera då&då. :) Inte för att jag har skrivit ett inlägg där ännu, men ja. Haha.
Nej nu måste jag äta något. Vi syns efter dansträningen!
Bild från Ericas Facebook. :)



LÖRDAG

That means DANS DANS DANS! Bara 1 & en halvtimme, men dans iallafall?
Har nyss käkat lite frukost och ska väl snart gå ner för att sno lite godis.. Har inte mycket mera att blogga om. Vi får se vad jag hittar på idag! Men Nea for till Uleåborg igår, så hon finns ju inte här iallafall.. :(
Nåja, kramar!

Lite nytt

Nu har jag en rund halsduk, inte den jag hade tänkt mig, men vad kan man förvänta sig av mammor? Hehe.. Nåja, jag kan säkert använda den. Problemet är att jag inte får den att se så bra ut på mig. Nåja! Och mjukisbyxorna.. För korta, såklart. Försöker trösta mig med att jag kan ha dem uppvikta och att alla kanske inte bryr sig. Gah, damp.
Nåja, imorgon tror jag att vi ska kolla på jackan. :) My secret love.. The Jacket. With a BIIIG J.. Haha, trött eller?
Jag skall nog strax gå och lägga mig, och glömma dehär med mjukisbyxorna. Varför är jag så petig hela tiden..?!
Blir ju trött på mig själv! Sofia, snälla. Skärp dig. Men.. Nej.
Har jag föressten berättat att det var Schoolympics prisutdelning idag? Mitt lag vann något med bäst sammarbete. Gratis enkelbiljett till Mariebad, woho! Hehe. Har inte varit där på länge faktiskt, men vi får se när jag orkar fara dit. Och dimplom fick man ju också. Så coolt! Haha, näe..
Jo.. men vi syns imorgon, hehe.

malinlima.blogg.se!

Jag ber er att kolla denhär länken! http://malinlima.blogg.se/2010/october/utkast-okt-7-2010.html
Hon beskriver hur bra som helst om ätstörningar osv, ge det en chans. Lång, men mycket läsvärd text!
Om du vill gå ner i vikt, så läs texten. Sucka inte bara och tyck att jag är patetisk.
Detta är inte på skoj, det är på riktigt?

Kenza&Tyra Show!

Hade väldigt tråkigt, och så kom jag bara på att jag skulle kolla på Kenza&Tyra Show, haha! Det var nice iallafall.
Klockan 11 skall jag komma med och hämta mamma från hamnen. Kommer kanske ett kvällsinlägg då!
Har jag btw berättat om min dröm jag hade inatt? Jag drömde typ att det var massor med bilder på mitt rum. Och på en bild stod en Marilyn Manson liknande person där. Och fy, jag vaknade av det. Jag inbillade mig t.om att han stod i rummet. Det ända jag minns av när jag var vaken var att jag försökte tända min lilla lampa, men hittade in "på-knappen". Så jag drog tillbaka handen in i sängen blixtsnabbt och tryckte mig mot väggen och försökte tänka på annat. Har aldrig varit så rädd på natten förut, vad jag minns iallafall. Jag har alltid haft ett obehag av Marilyn Manson.. Jag vill inte att ni som lyssnar på honom osv ska tycka att jag är emot er. Men jag vet inte var jag har fått min inblick av honom ifrån.. Nåja!
Nu ska jag surfa runt hela kvällen.. Haha. Kram!


THIS JACKET

Gilla! Och perfekt till vintern.. + UGGS! :) När jag väl håller på kan jag visa lite mer, jag vill ha från h&m!

DON'T buy this, please? :)
Vill ha en chans att fixa mig något som jag vill ha, nu när jag har chansen...

(Armandet och halsbandet är på Rea, hehe.)


Friday, I'm in love!

Åh, vad skönt med helg! Tycker inte ni det? ;)
De två sista timmarna hade vi då dans. Vi lärde oss nytt, lite till nytt.. och ännu lite nytt! Kul, men det kan vara lite svårt att dansa ibland, hehe.
Mamma ringde just, hon är ju i Sverige idag.. Jackan som jag vill ha beställer vi senare, eftersom hon inte hittade den i butiken. Hon har köpt en halsduk till mig, och nu skulle hon söka efter nya mjukisbyxor till mig! Mina som jag har haft i flera år nu, från Stadium har gått sönder fyra gånger.. Hål osv. Skönt att få nya! Skulle kanske vilja ha svarta istället för gråa... Men äh!
Har, änn en gång, lyckats kladda ner hela sängen med choklad. En liten Tupla kan orsaka detta, ja! :(
Btw, är jag den ända som har jul längtan? Jag har nog börjat längta lite till julen faktiskt, hihi. Det kommer bli mysigt!
Jaja, jag bloggar senare när jag har inspiration till bloggen, hehe.
Vet ju inte heller vad ni vill läsa om riktigt..
Kram!

↑ Marina lärde mig att radera alla meddelanden, fort, på min hotmail.. Suck, Facebook mejl överallt. Hade över 1000..

Dålig uppdatering!

I'm sorry! Orkade inte bara blogga mera igår, plus att jag inte hade inspiration eller något.. Så ja.
Nu sitter jag hos Soma. Har ätit här, Marina också. Så nu lyssnar hon på massor med låtar i Somas telefon och jag söker upp en remix på Youtube, hehe. Skall hem vid sju och gå igenom läxorna.. Änn en gång!
Imorgon är det Fredag, och idag fick vi reda på att vi ska dansa på något Musikcafé i skolan nästa Fredag?
Nåja, uppvisningar är alltid kul! Imorgon har vi två timmar dans, och på Lördag dans igen! GLAD! :)
Nu ska jag söka vidare, kram från alla!

Nej, jag skojade..

Jag har inte förgat håret brunt, haha! Jag har bara Somas hårförlängningar, sen höll jag upp håret bakifrån. Vilket inte syns på bilden då. Hehe. Men jag fick stor lust att färga håret mörkt igen och skaffa hårförlängningar. Dom verkar rätt så billiga i Sverige.. Får se hur det blir med det! ;)
Nu sitter jag här med Jennifer och lyssnar på en underbar klassiker. Nämligen Kissies låt, Success
Haha, nej. Den är inte bra! Har inte så mycket att skriva egentligen.. Skall på någon konstert ikväll?
Har ju något att göra iallafall.. Hehe.
Nu skall vi chatta vidare och snacka skit om Kissie, haha. Nejmen :)
Kramar, så syns vi senare ikväll!

Look what I have done..


Hmm..?!

E martë

Rubriken är Tisdag på albanska! Haha, gillar dehär med dagar på andra språk.
sofiaow.blogg.se - språkkurs på nätet? ;)
Näe, jag tror nog att detta förblir en vardagsblogg! Dagen idag.. Inte så mycket att berätta egentligen. Skola, som vanligt. Gick rätt så fort faktiskt. Bildkonsten är nog nice den, hehe.. Efter skolan for jag och mötte upp Nea, vi stack till Svarta Katten för kladdkaka ♥ Sen gick vi till någon TV & mobil butik? Det var nog rätt så kul där iallafall! Haha.
Sen hem och äta. Ikväll är det typ föräldramöte som mamma sticker på, så jag far till Soma då. Tänker nog ringa upp Hanna idag igen, som vanligt. Haha. Börjar nästan bli en hobby att ringa dit och snacka lite, heh.
Hör att mamma börjar göra sig klar nu, så vi syns säkert senare!
Pussaaar!

Haha, vi var med på TV! Näe.. Övervakningskamera, tyvärr.
På något sätt ger bilden mig "Paranormal Activity" vibbar.. Why? ):

Kanelbullens dag!

Glömde skriva i förra inlägget att det är kanelbullens dag idag, fy vad gott! Hehe. Älskar kanelbullar, verkligen..
Har ju massor här hemma, men jag ska nog baka fler! Haha.
Kvällen har spenderats med Soma och Marina. Vi cyklade runt lite och så. Senare kom Elina också, haha.
Imorgon skall jag till stan och träffa Nea, som jag redan berättat. Går från 8-3.. Men de två sista timmarna är Bildkonst, vilket är rätt så nice!
Åååh, min dator ceppar. När jag ska kolla bloggar tar det hur länge som helst att få fram sidan.. Nåväl!
Ska gå igenom läxorna, fast et gör jag nästan aldrig när jag har skrivit det. Annars går jag väl under täcket om en timme typ. Vi syns imorgon!

Mumma! :D

Måndag, älskade Måndag

.. och en lång vecka framför sig! Men hörrni, det fixar vi! Right? ;)
Jag hinner inte skriva så mycket och detaljerat. Skall snart tillbaka till Strandnäs eftersom mamma ska på något möte. Kan ju passa på att vara with tha friends då ;)
Idag kom Nea till min skola, haha. Fattar inte varför. Lite kul att de henne iallafall. Skall till stan imorgon och träffa henne igen, woho!
Har nyss gjort läxorna, och Religion är inte så svårt trots allt! Hehe.. Efter skolan pratade jag med Hanna i telefon, kul att få höra av hennes röst, hehe.
Det blir nog mera bloggande @ Soma.
Måste fixa lite grejer, sen sticker jag. Men bloggen måste man ju uppdatera, hihi.
Kraaam!

Gillar att min pannlugg är vågig eller något? Hehe.

Godnatt bloggen!

Istället för att dega framför TVn så for jag ut och gick med mamma. Var rätt så skönt faktiskt, och vi planerade min födelsedag ganska mycket. När jag kom hem hoppa jag i duschen och drack sedan kvällste. Mysigt! Kollade även på kläder med mamma. Hon ska till Sverige på Fredag, då kan hon passa på att köpa halsdukar osv. Hoppas hon kommer ihåg vad jag vill ha.. Får påminna henne varje dag bara, hehe. ;)
Ni kan inte gissa vad som hände nyss?
I nästan ett år har jag inte ens pratat med henne. Jag och Soma har gått runt och funderat hur vi ska hitta henne. Sökt på Facebook, ingen har loggat in på msn, vi har inte nummer. Och när jag loggade in!
Soma: sofia hanna är inloggad!!!
Jag trodde seriöst inte mina ögon. Dehär låter hur fånigt som helst. Men sen eftis har jag känt henne, och ett år känns mycket, mycket länge att vänta. Nu har jag ÄNTLIGEN hennes nummer och hennes msn. Jag börjar gråta seriöst. Haha.. Fy vad glad jag är, går inte att beskriva.
You don't know what you got, till you missing it alot.

Stämmer verkligen.
Ännu en så kul grej; Besöksrekord igen! TACKTACKTACK! Det är så kul att folk kollar bloggen! Keep it up! :D
Börjar 9 imorgon, det ända positiva med Måndagar. Slöjdtimmarna brukar nog vara ganska chill också så..
Nattinatti ♥

En ganska gammal bild på mig och Marina, hehe.
Har ni sett den nya designen btw? ;)

Promenix med kameran

Vårat mål var att få en bra bild, som passade som header. Vilket betyder ganska många bilder på mig, hehe..







Haha, hatade att gå där!
Jag: Men Marina.. Jag har faktiskt vita skor!
Marina: JAG MED! KOM NU.











Egentligen en ganska fin bild, men mina tänder förstörde allt, haha.. Måste skugga!





Älskar den gråvita bilden på Marina! Fast hon själv inte gör det, men whatever.
Vi hittade massor med stigar som vi aldrig hade upptäckt förut. Och när vi gick på den leriga vägen var jag hur rädd som helst för att en rådjur kanske skulle hoppa fram eller något. Men i slutet av den "leriga stigen" var en åker som var hur fin som helst. Haha, HEJ PARADIS! Det var helt underbart, hehe.
Nu vet jag inte vad jag skall göra mera av denna Söndag. Kanske kolla på film?
Men först skall designen fixas lite grann.. Bara jag kommer på hur jag ska fixa.
Ha en bra Söndag!


13:13

Hej på er, nu är jag tillbaka igen.. Gudstjänsten var inte så intressant, men vi fick reda vilken månad vi ska ha konfirmation lägret och vilken grupp vi fick. Jag har lägret 3 juli. Jag är ganska nöjd, men Marina, jag och en kille till från 8an är dom ända strandnäsarna i våran grupp, haha!
Nu sitter Marina här och kan inte vara tyst.. Antingen skrattar hon, läser upp vad jag skriver, säger något random som: dskfjdöfgkljsdflögkjsdflkgjfgjkllsdfögjk, eller klappar med händerna och snarkar. Eh. Rörigt!
Föressten har jag inte visat denna video till er som jag och Nea älskar. (Numera Marina också..)

Hur söt/klumpig/rolig är inte denhär videon? :D Fy vad söta koalor är!
Snart skall vi äta lunch, sen får vi se vad vi hittar på.
Ha en bra Söndag! (Glöm att det är Måndag imorgon...) :(

-> Kyrkan

Ska fixa lite till, sen ska jag sticka iväg till kyrkan. Efter det är det info om konfirmationläger tror jag.
Vi syns efter det! :)

Kvällsinlägg

Hejhej, har ni haft en bra kväll? Jag har egentligen inte gjort så mycket. Jag var till Soma fram och tillbaks. Mamma var visst ganska snabb med att möta folk som hon skulle göra. Ångrar att jag inte valde att sova hos Soma. Har någon sorts.. ångerfullhet/nervositet eller något över att jag inte har gjort så mycket nu i helgen? Hatar det känslan. Men egentligen kunde jag ju inte ha sovit där, imorgon skall jag ju första gången som jag far till kyrkan för konfirmationen. Klockan 11.. Nåja, jag kan ju vara rätt glad åt att vi inte har prov nästa vecka! Och jag hinner möta Soma igen imorgon, iallafall så kom vi överens om det.. typ (?). Hehe.
Nu känns det som att jag borde gå ner lite och se på TV och göra något vettigt..
Natti, bloggen! ♥

Bild från Ramsholmen i 7an :)

Bloggen syns, igen!

Åh, vad glad jag blev när jag såg att min blogg syns igen! :)
Kom nyss hem, har varit på stan och kollat på volleybollmatch! Min systers lag vann, grattis!
Dansen var kul, vi lärde oss inte nya danser. Men fortfarande var det kul, hehe. Vi pratade även om kläder vi ska ha på uppvisningar, och tog lite bilder. När jag kom hem frös jag som jag vet inte vad. Hade ju bara ett pat byxor som var till knäna och en tröja med linne under. Ingen jacka. Så när jag kom hem drog jag på mig collegetröja, mjukisbyxor och mina älskade, lila sockor. Mysigt!
Snart ska jag äta middag, sen blir det att titta på GossipGirl tror jag, har inte tittat på det på jättelänge!

Lite risigt, hehe.

Problem på Blogg.se?

Nea ringde mig vid halv 11 tiden och frågade mo jag hade tagit bort min blogg, vilket jag inte har gjort. Sedan, när jag loggade in, så såg jag att detta kommer upp 404 grejer.. Har sett det på andras bloggar också. När jag förhandsgranskar så har jag en väldigt ful blogg också. Det är Times New Roman och helt vitt och jo. Jobbigt!
Hur länge skall detta hålla på? Blogg.se skulle ju kunna skriva vad som är felet ...
Om ca en halvtimme skall jag börja cykla till dansen. Om inte mamma kommer hem före det och kan skjutsa mig.
Har nyss klätt på mig linne och mjukisbyxor. Ska nog ha någon kofta också, fast solen skiner haha. Har exem på armarna, såå mys. :(
Annars blir det riktigt nice! Jag hoppas att min blogg funkar normalt när jag kommer hem igen..
Går inte att ladda upp bilder heller, så ingen bild här nudå!
Ha en bra Lördag!

1a Oktober, Fredag.

Åh, vad skönt med helg. Right? Ni kan inte fatta hur skönt det är att lägga sig ner i sängen och sova huuur länge man vill! Men klockan två imorgon är det dansträning, så kul! Kan inte få nog av det.. :)
Bara jag inte har lika mycket huvudvärk som idag! Det var helt sjukt, bara av att jag pratade så tog det ont i huvudet. Och perfekt till engelskaprovet. Nåja, det gick rätt så bra faktiskt.
Kvällen har spenderats på stan med Nea, var både kul och mindre kul ikväll faktiskt. Ingenting jag har lust att ta upp i bloggen.. Nu har jag väldigt ont i axlarna, inte kul..
Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, sen surfa lite. Sen sova. I love.
Kram!

Någon randombild från en täby resa med Marina. Hehe.

@ Biologin

Sitter i datasalen med hela klassen, vi har fixat biologiprojektet klart! Woho!
Nu ska jag in på eBuddy, Facebook osv.
Syns när jag kommer hem! ♥

RSS 2.0