' every fucking ... everything! '

haha, jag har kollat på the osbournes hela dagen ifall ni undrar.
ikväll blir det 2011, och jag måste ju bara gratta neas kusin - min idol - på födelsedagen, hahah.
igår var jag ju på båten, skulle hämta en grej till pappa. sen när jag var på sjätte däck kom typ en full arab och bara ' where are you from? ' . äckligt var det. det ända jag tänkte var ' titta inte på han och spring!!1" haha, jo, fobi för sånadär typer...
vi syns senare, ikväll alltså ;)
xo


saknat bloggen!

heeey igen! ♥
igår, när jag väl fick en mycket stor blogglust, så stängdes internet av från datorn. helt plötsligt. jg försökte jobba med det hela kvällen.. men det gick inte så bra + att all text var på finska. hmm, men nu fick jag igång det. happyface or whaaat? men egentligen har inget speciellt hänt de senaste dagarna. men jag har kollat på mycket filmer på dagarna. kommer inte ens ihåg alla, men typ.. någon harry potter film, 17 again osv.

igår var jag till en butiik och köpte nya mjukisbyxor, svarta, och en väska ♥ hihi, älskar väskor. jag har inte så många, men jag älskar dom ändå! I ♥ BAGS! < jag tror att jag har fått fram budskapet i detta inlägg, haha.
ikväll så sticker vi hem till åland igen, sedan är det nyår! yeey. ett år har gått.. ganska fort faktiskt. men det var bättre än 2009 iallafall! jo, och hur 2011 har jag ingen aning om hur kommer bli, men vem vet?
xo


fjorton noll sju

hejhej
igårkväll satt jag på datooorn och efter det satt jag typ uppe och funderade i en timme? har knappt någon uppfattning om vad jag höll på att fundera på, menmen..
på torsdag kväll sticker jag från åbo iallafall. och imorgon ska jag verkligen försöka komma iväg och shoppa.
mera har jag väl inte att berätta. rätt tråkig dag dehär.
xo


månday 27/12

h e y
kom nyss hem från stan, där jag egentligen inte gjorde så mycket. hittade en tröja på gina som jag gillade, men köpte inte.. så, rätt onödig tripp to tha city. men gud vad fin univsersitetsgatan är på kvällen. jättefin julbelysning, mysigt! men jag ska se till att ta mig till stan någon annan dag och söka kläder, på riktigt.
nog för att jag har fåt massor med jeans och tröjor redan, menmen..
vad jag tänkte inhandla är: svart stor collegetröja, grått linne, svarta stora, mysiga mjukisbyxor ♥, en väska och ett par wunderbara skor! dedär med skorna funderar jag på att fara till åland och fixa det, för jag vet ett par.. hihi. mer om det senare!

annat jag gjort idag.. hmm, spelat wii och skrivit lite i min skyline kalender. sen kollade jag i min 'mobilkalender' och kollade på januari 2011. där var det en notering där det stod: "skapade bloggen heysofia". jag bara: eh.. ursäkta vilken blogg? :) så jag kommer inte ens ihåg alla bloggar jag haft.. inte så kul. tänkte skriva in sofiaow bloggen där, men en sak har jag lärt mig om mig & bloggandet: säg aldrig "denna blogg kommer jag blogga på resten av mitt liv" haha.. så har jag sagt många gånger, aldrig till denna som tur är, men varje gång jag sagt det har jag misslyckats. jo. men denna blogg kommer nog också avslutas någongång. vi får se, right? men ett år är mitt mål iallafall, hahah!
okej, ska sluta skriva. dehär blev "shopping + bloggande" snack. men om en timme ska jag se på wallander. sen antagligen chatta med nea och hålla på med vårat mission impossible.. ;)
nej, ni vill inte veta. (fast ni egentligen vill)
xo


e y y

ett trött 'hej' på er..
somnade kanske halv 3 igår och vaknade 10, feels  great.. fast ne. gick ner och fixade 2 snabba smörgåsar och satte mig sedan framför tvn i två timmar och tittade på weeds. underhållande, haha! (kolla wiki, orkar inte förklara.) annars försökte jag ordna lite i min nya plånbok, tihi. äntligen en riktigt vettig plånbok. yes, och nu sitter jag här och kommer väl spendera hela dagen här. näe, men jag har ingenting planerat så. ta det lugnt& kanske spela wii, det är söndag, c'mon.
xo


tjabba tjena hallå

vi säger så, blablabla.
sitter här med en katt vid mig och fryser, lite. idag har vi varit och hälsat på 'släktingar' hela dagen. från två till sex, ungefär. fick typ fem högar kläder, eller.. jag får välja vad av klädesplaggen jag vill ha. haha. nicenice!
btw har min 'halvsyster' fått en chihuahua. åååh, seriöst. den var så gullig, sjukt stora ögon också. ♥♥♥
vill ha, ohja.. nåja. just nu är jag trött - som vanligt. jag sover bra om natten, men är hur trött som helst på dagen. helt galet. nu är det - 9.5 ute om ni ville veta. tja, vad mera skall jag berätta? jag tänker nog play some wii tonight :D hehe, rätt danssugen är jag också..
ska väl vänta på att neea ska börja chatta med mig! jaja, ha en bra lördagskväll!
xo


merry christmas ♥

GOD JUL BLOGGEN! ♥
har inte hunnit uppdaterat på hela dagen, men har man det kul med 'släkt' & vänner så, vad gör man?
nu är jag ivarjefall här, efter en lång dag! till juklapp fick jag; balsam, schampoo osv, en lykta, skyline kalender ♥, en mössa, ett fint spänne, nya lakan, nattlinne, lockgrejer till håret (?) osv. och givetvis pengar! haha.
det som var annorlunda med denna jul var väl att jag fick wii, fedt kul! kommer nog att spela det rätt mycket, ska bara försöka att inte spela för mycket, så jag tröttnar liksom. jaja, någongång nästa vecka tänker jag sticka till centrum och shoppa! need that very much! 

skrev detta inlägg för ungefär 2 timmar sedan, men pappa kom och avbröt mig så jag måste ta bort alltihopa. som tur var så fanns utkast kvar. that's nice! jaja, nu ska jag surfa runt lite och kanske titta igenom mina julklappar änn en gång, hahah! måste ju checka lite ;)
nu är julen 2010 över och jag hoppas att ni har haft det lika bra som jag! 
xo ♥ 


sagan om ringeeen

hej alla!
har suttit och kollat på sagan om ringen i två timmar, kom upp för en halvtimme sen kanske, för hela dvdn hakade upp sig och ja.. just nu håller dom på att kolla på beck på nedrevåningen, kanske gå dit om en stund. om jag orkar haha. mera hade jag väl inte att säga, egentligen. ville bara uppdatera lite grann, haha.
börjar undra om jag är förskyld, för jag har frusit nästan hela dagen (har ett litet avtag just nu) och så har jag varit lite snuvig. hoppas inte på stegring eller något liknande imorgon ivarjefall. då skall jag vara på topp!

har en annan klänning som jag skall ha imorgon, kan ju visa den om jag hinner/ orkar. ja, vi får se. annars, morgondagens planer; duscha, torka håret och fixa mig, gäster kommer hit kl.2 och äter, tar det lugnt, sedan middag och julklappar senare på kvällen. antagligen. tror inte att jag tänker uppdatera mer ikväll.
xo.


it's kinda cold

sitter just nu i sängen med ett stort täcke runt mig + två kuddar. (+ två iskalla fötter)
undrar var det är för temperatur på åland? här är det iallafall 20 - 22 minusgrader tror jag. INTE KUL! orkar inte gå och checka var temperaturen är, nu när jag har det så mysigt. tihi. annars är jag hungrig, fast jag åt massor med makaroner., kanske för att det inte blev någon vettig frukost? jaja, skall ta och fixa det sen när jag har blivit lite varmvare och orkar gå ner. 
jag måste bara säga hu behändig denhär laptopen är, hihi. inte alls jobbig att flytta etc. den är verkligen... liten. men jag tycker om den, hehe. hursomhelst, vad har jag gjort idag? - åkt bil, farit till massa butiker, varit tyst&hungrig, yes.. det beskriver väl min dag. fick även ett par nya örhängen av min.. 'halvsyster'. nicenice.
känner att det onda i halsen börjar komma, ska nog ta och fixa te senare idag också..

puss på laptopen
xo.


dagen före julafton..

ho ho ho bloggen,
härligt att vakna och tänka att det är julafton nästa dag. kan inte riktigt förstå? detta har gått rätt fort! tycker jag, det var ju typ nån vecka sen man började öppna kalendern och det var första december och sa "23 dagar till julafton".. ojoj, haha. men det är inget att deppa över, JUL ffs! men det kommer väl bli som alla år, på dagen går det rätt långsamt. och sen när man har öppnat paketen kanske man är uppe ett tag till. sen gå och lägga sig, vips så var julen slut! ← deppigt...
whatever, idag ska jag hjälpa folk att laga mat här i huset och kanske hänga med och handla. annat vet jag inte.
vi får väl se senare..
xo


queen of fucking everything

chacha bloggen! ...
nu är jag, äntligen, i åbo. såå lång båtresa var det inte egentligen. fast jag har funderat "jag måste blogga!" några gånger under båtresan. and now i'm here! pappa tog inte med sin dator, så jag sitter på en liiten, mycket minimal laptop. den är fett soet! tihi, om ni undrar över rubriken så har jag äntligen (!!!) ett eget rum här in tha åboo. och dmo har hängt upp ngn manet där det står queen of fucking everything på, har fastnat för den, hahah.
jaja, nu ska jag checka some blogs och seeen... surfa hela natten? jag vet inte, haha!
xo


julfezzzt

efter att ha dampat sönder på min dator så kan jag äntligen försöka skrapa ihop ett blogginlägg.. änn en gång.
julfesten var rätt nice, men jag fick enorm huvudvärk före som fortfarande sitter som fastklistrad, nåja.
imorgon börjar jag 9, skönt det. julkyrka som gäller, sen sticker jag från skolan halv 1. vi har hytt på båten, så jag kanske bloggar om pappa tar med tha laptop!
xo ♥


sovmorgon

heeey på er!
har sovit mycket bra inatt, hehe. och så fick man ju sova hur länge man ville, för det är julfezzzt ikväll! men försöker komma underfunn med varför jag sitter framför datorn när jag egentligen borde packa till imorgon, duscha, sminka mig.. jag lär hinna! men packa kan jag inte göra, för min resväska är hos pappa, dit ska jag också ta med julklappar.. äh. whateveer..
iih, imorgon sticker jag till åbo! kan ju iallafall försöka att uppdatera medans jag är där, mitt mål är iallafall att skriva "god jul" här på bloggen till er iallafall. nu ska jag fortsätta puffa @ fb och sedan få i mig lite mat!
 men föörst en bild på min julfest klänning! har inte haft tid/orkat ta bild på mig i den, så det får bli en h&m bild!

xo


way above the clouds in the sky singing


akon - angel


next; svenska hollywood fruar

eey!
såg nyss på topmodel, final u know. krista vann, tycker nog att det var rätt nice ändå! nu ska jag se på svenska hollywood fruar, det är underhållande, haha! gilla inredaren hos maria montazamis uttal.. 
jaja, här var det en liten update, puss på er så syns vi imorn! 
xo


2010

 

ÅRET 2010
Hur har året 2010 varit för dig? -
rätt nice
Bättre än förra året? - jodå!
Någonting du aldrig kommer glömma 2010? - sommaren, tror jag.
Har du flyttat under år 2010? - yeees
Har du hittat en ny låt som du älskar? - oohja!
Isåfall vilken? - väldigt många!
Har du druckit alkohol? - inte druckit, haha
Har du kysst en främling? - nej

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2010? - vet inte
Har du varit kär? - haha, osäker
Har du sagt jag älskar dig till någon? - yes
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - yees
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej

SORG&HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej
Har någon i din släkt avlidit? - nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - nja, inte riktigt?
Varit i slagsmål? - nej

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? - aa
Isåfall vad? - vill inte skriva ut& ingen kommer få veta haha, jennifer vet.
Har du skämt ut dig? - jodu!
Har du ljugit för en vän? - njae
 
Har du varit ute en hel natt? - typ
Har du blivit tagen av polisen? - nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - minns inte?
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - aa

SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du på? - SHS ♥ .. hah
Har någon varit elak mot dig i skolan? - säkert
Har du gjort något framsteg? - engelskan, maybe
Haft alla rätt på ett prov? - näej

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? - yees
Har du förlorat en vän? - typ
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - yup
Har du gått bakom ryggen på en vän? - noo
Har du ljugit för en bästavän? - wtf, nej?!
Har du haft en relation med en vän? - nee
Har du många killkompisar? - haha, inte många direkt.

4 days left

tjenare finisar!
nu sitter jag här, änn en gång, och har ingenting speciellt att berätta egentligen. vill bara skriva ett blogginlägg, tihi. idag är det hursomhelst 4 dagar kvar till julafton! mamma sa också att det kommer bli mildare väder till julafton, och det hoppas jag verkligen! och på onsdag sticker jag till åbo, vet inte om jag är glad eller ledsen över det, men det blir säker niceee! idag såg vi ju på grinchen filmen, den var väl helt ok. haha, sen hade vi frågesport med kennethhh och sedan lite glögg, pepparkakor och julstjärnor med hela 8an. gött! efter skolan kom mamma och hämtade mig och vi stack och sökte julklappar! sånt är svårt, tycker jag. haha. är det tillräckligt fint? har personen användning av det? 50 euro, 500 kronor, gick det åt, inte mycket egentligen. tycker jag, haha.

egentligen var det dansträning kvart i 4, men jag hade ont i huvudet och var hungrig, så jag for inte. hoppas inte på massa bitchiga kommentarer imorgon? haha, skoja. (typ) 
åh, när vi var till sparhallen kikade jag in i filmbutiken (eller vad det heter) så såg jag att gossipgirl säsong två&tre var där. om jag ville köpa säsongerna?! men jag gick därifrån lite sad, men vi får väl hoppas att någon fin person ger mig det i julklapp eller att mina fina, sparade mobilpengar (från oktober!!1) går till det, teheh. 
jag tycker jag har skrivit ganskaa mycket nu, yees.. xo


trailer på grinch filmen om ngn ville se, hehe.


freshhh!

hallå hallå!
jag sitter här i min säng och försöker komma på något att blogga om, hehe. går inte så bra.. skulle vara kul att ha en helt ny, fräsch bloggdesign här! alltså.. jag funderar på vilket sätt jag ska blogga på. typ stor bokstav eller inte, centrerat eller inte, seriöst eller oseriös.. jobbigt sånhärnt! jag tror att det är en andledning varför jag har haft så mycket bloggar. jag vet aldrig hur jag ska blogga, för börjar jag blogga oseriöst t.ex så känns det så konstigt att från seriöst blogga oseriöst.. haha wtf. jag tänker bara blogga som jag känner för att göra!

jaja, hursomhelst så kom jag nyss ut ur duschen och för att jag inte hade något bättre för mig så satte jag mig framför tvn och kollade på julkalender, tihih. imorgon börjar jag 9 och ska kolla på film med en resten av åttan, eller.. en del. om jag har förstått rätt så blir det grinchen - julen är stulen. har nog sett den någongång, när jag var liten. men kommer inte ihåg så mycket. ska nog ta och laga en/tvåmackor åt mig och sedan gå och lägga mig vid 11 typ. natti bloggen , xo.


Kall Söndag

har frysit i princip, hela dagen. jobbigt! Har även kämpat med en ny design i ungefär en och en halvtimme, nu har jag gett upp. punkt. men jag ska nog fixa designen! annars måste jag väl be ngn annan, som kan designa, att fixa lite. tihih. denhär bloggen har blivit lite slö jo, men de senaste dagarna har jag varit hos pappa. har inte min egna dator där, så jag bloggar inte lika mycket då. yes..

igår var jag till s och fixade ett collage till m, som har åkt till kap verde idag. (en ö under kanarieöarna). vi gav henne lite godis, chips och grejer, hehe. sedan kollade vi på några delar av olika skräckfilmer.. om vi skrek, hahah! men jag verkar inte lika känslig för vissa skräckfilmer längre, efter paranormal activity.. på kvällen gick jag och m till tvärsan, där det var julmys. vi gjorde inte så mycket, satt och snackade. det var frågesport och musik, nicenice. men vi for rätt tidigt ändå, haha. nu kom felix i min famn, så det är liite svårt att blogga nu..
xo ♥

ny design på G.. typ

haha, gjorde iallafall ny header igår. ett vanligt collage, ungefär men det duuger! tänker fixa om bloggen lite grann. kan försäkra er om att det inte kommer bli en megastor förändring som man bara"NICEEE!" åt.. en ganska vanlig, simpel design. men det göör ingenting!
igår kom jag inte in på bloggen? varför vet jag inte, men hela framsidan på blogg.se var entrerad, det fanns ingenstans att logga in på och så. nåja, idag är det fredag. yeees, i love it! så skönt att få sova ut! harinte fått sova ordentligt på hela veckan. antingen har jag tänk på massor, när jag egentligen skall sova. eller så har jag vaknat mitt i natten av att jag fryser eller något liknande. jobbigt läge, men det funkar.. ett tag. idag hade vi matteprov btw! gick.. inte bra. orkade inte koncentrera mig osvosvosv.. och dansen var fett kuul, wihu! :D
efter skolan gick jag hem till pappaa, vi julpyntade lite och så. och nu chillar jag, och märkte nyss att jag inte har skrivit stor bokstav i början av meningen? inget viktigt att tänka på, men jag har ju gjort det hela tiden annars.. haha. btw, en vecka kvar till jul!


Hej igen bloggen!

Bloggorken har typ.. försvunnit. Jag har inte heller så mycket om blogga om egentligen, hehe. Men just nu känns det lite spänt här, vill inte skriva ut på bloggen direkt. Nu kollar jag på Glee, har börjat följa det igen. Gilla! ♥
Och tanken med juldesign är nog.. som bortblåst. Men ny design har jag planer på, men juldesign riktigt.. Njae.

Bagaren S!

Kom nyss upp från köket där jag har bakat pepparkakor! 'Vi som tycker att pepparkaksdegen smakar godare än själva pepparkakorna..' Hehe. Men ikväll blev det inte särskilt mycket pepparkakdegs ätande faktiskt! Framsteg, framsteg. Annars har jag tittat på Glee, fotat lite och ätit bullar. Mums! Ska nog gå ner och hämta lite pepparkakor snart, gött! Här är lite bilder från bakandet. Allt för bloggen <3 Haha

Gillar att min pannlugg är där och förstör lite, men äääh!
 

14e December

Tjenare! Hur är det med er? Själv mår jag bra, bara väldigt trött. Vi kollade på en dokumentär om första världskiget idag på Historian, men jag hängde inte med i dokumentären och halvsov t.om några minuter, hehe. Och på HK:n lagade vi bröd, min grupp är nog riktigt nice... Haha. På Matten blev jag bara irriterad, konstigt. Jag gillar Matte, eller.. ibland. När det är lätt så, haha!

Nu sitter jag hos Soma och vi gör inte så mycket, kollar mest runt på bloggar och så. Har inte några läxor till imorgon, men tänker ändå göra Tyskaläxan som är till Torsdag. Då har man ju en läxa färdig iallafall, och det är ju nice. Har ju inget annat att göra ikväll så.. :P
Puss ♥

Jag igår på stan. Åt kladdkaka + Kakao, det värsta jag någonsin ätit och druckit tillsammans.
Mådde verkligen illa efteråt, hahah!

Sankta Lucia


Vilken lyckad luciadag, om man säger så! När vi sjöng i gymnastik salen i skolan gick det galant, ingen sjöng fel. Eller, inte vad jag hörde? ;) Sedan fick vi fort springa och äta lussebulle och pepparkakor. Sen fort iväg igen, eftersom vi skulle till Ängsbacken. Ett dagis som är rätt nära skolan. Där var det rätt trångt och de som var längst stod framme, och vi korta bak. Nåja, kul iallafall! Sen stack vi till Odalgården för att sjunga för gamlingar. En gammal gubbe grät där, fick dåligt samvete. Jag menar, tänk om det har hänt något hemskt i hans liv och vi bara påminde han om det? Eller så var han bara gammal och trött.. Jaja, dåligt samvete fick jag ivarjefall :S
Resten av dagen var det vanlig skoldag. Livskunskap, Svenska och Biologi. LK:n och Biologin gick åt att kolla på film, rätt chill. Haha.
Får se om det dyker upp Luciabilder här, kommer vara kul att se dem! Ikväll skall jag iallafall ut till tha city och kolla på Ålands Lucia. Har dragit på mig 45 lager med kläder, men det är nice! Ska fixa lite till, sen åker vi väl.. Om 20 minuter ungefär?

 

 

 

 

 


Söndag 17:55

Tjenare! Kom nyss hem från en god och stor middag, haha! Revbensspjäll med pommes frites + majs. Gött! Har lite bilder också därifrån också, som jag laddar upp senare i inlägget! Iallafall, hur är det med er? Dehär med bloggandet börjar försvinna, men man kan inte sitta framför datorn hela tiden. Eller, jag försöker skaffa ett liv, HEHE. Var en sväng till KappAhl idag också, sökte efter vita strumpbyxor, men köpte vita, mysiga knästrumpor istället. Ska bli så kul med Lucia imorgon! Tänker inte fixa håret och så, för man skall ju vara 'naturlig'.
Åååh, jag har längtat efter denna stund länge! Tänk att allt är mörkt och så kommer vi sjungandes i mörkret. Vad jag vet skall vi till ett ålderdomshem och ett dagis också. Men vi skall inte gå runt i skolans korridor som luciorna gör varje år? Varför vet jag inte, men jag skulle vilja göra det! Desvärre måste jag till skolan redan halv 8, men det löser sig. Och Marina kommer nog fota lite, kul!  
Just nu känner jag mig väldigt fet som åt så mycket, men det är bra med proteiner... Heheh. 
Har inte mycket mera att berätta, här är lite bilder i miniatyr. Klicka på dem för att de ska bli större!


chihuahua!

Aw, när vi hyrde film idag såg vi en långhårig, svart chihuahua. Vadå söt?! Åååh, vill ha.. NU!


TJENARE!

Har gjort några försök på videobloggar.. Två igår och ett idag. Går inte så bra, nej! Skulle kanske vara kul med lite omväxling kanske? Istället för massa text = Videoblogg! Haha, jaa. Jag fixar bloggen där det bara är videobloggar.. Nej, orkar nog inte det. Haha. Nåja, Min dag!
Var och skrinnade med Jennifer och Soma, det var fult! Haha, gjorde ett litet försök att dansa på isen. Men det.. glömmer vi! Efteråt stack vi och hyrde film och köpte pizza, gött! Filmen vi hyrde hette typ Sandro/Ida eller något. Den var väl rätt bra. Sen var vi framför datorn och glodde, höhö. Jaja, en bra dag har det varit och jag är glad!


min mun fastnade inte på bild?


Skrivlust som blev till ingenting

Åh, Vill bara skriva ett inlägg om allt och ingenting. Jag har inget att deppa över, inget att vara helt överlycklig över. Vill bara.. skriva. Jag planerar och har hur mycket att skriva om som helst, men när jag väl börjar tar det slut. Också om vi skall skriva något i svenskan så kan jag försöka få ur mig något på pappret på timmen utan att det kommer. Men sedan, kvällen före inlämningsdagen så kommer massor. Wtf? Varför skriver jag dehär och tvingar er att läsa dehär? Okej, ingen har tvingat er att läsa.
Jag funderar på våra Svenska timmar just nu faktiskt, haha. Våra svenska timmar kan vara de timmar man kan vara mest nervös inför men ändå så.. går det? Kanske Kenneth inte är så dålig på att lära ut egentligen. Varför skriver jag om min svenskalärare på min blogg?
Alltså dehär är det mest random inlägget jag någonsin skrivit, jag lovar. Men jag kan ju inte hålla på att ursäkta mig bara för att jag har en enorm skrivlust nu och är väldigt trött.
Det är konstigt hur lätt jag blir skrivsugen. Jag kan se på någon annans blogg. Ett redigt, långt inlägg, whips så vill jag också skriva om massor. Som aldrig kommer egentligen, jag bara måste skriva om ingenting som ni sedan läser.
Alltså seriöööst, jag blir trött på mig själv. Det är som att jag skriver med mig själv?
Det är nog dags att gå och lägga sig, I think ..
xo


IDOLFINAL

Snart är det Idolfinal, vem vinner? Spännande, haha!
Vet knappt själv vem jag hejar på, men jag tror att Jay vinner.
Vi får vänta och se...

J vs M


FIXAD DATOR ♥!

Åh, älskar min dator right now! Hela datorn är rensad och är som en helt ny dator. Är t.om roligare att blogga nu, när inga konstiga rutor kommer upp och irriterar.. Haha. Andledningen varför min dator mådde så dåligt var för att jag råkade installera ett gammalt virusprogram, hihi. Jag är mycket smidig, I know.
Jag saknar massor med bilder, MEN DET GÖR INGENTING! Just nu har jag Exempelbilder och min Luciabild! Hade Luciaövning idag, med ljus och alltihop. Ih, var så kul! Längtar tills Måndag. Och vi får gratis frukost av skolan, wihu. Nu ska jag försöka hitta något ruuligt krigsspel som är gratis och inte förstör min dator! ;)
(Kom nyss på att jag har MASSOR med bilder här i bildarkivet här på bloggen ... That's nice!)

Bloggtorka ..

.. som bara varade i en dag, inte så hemskt iallafall. Idag är det Onsdag, yey! Haha. Började åtta med Engelska, börjar gilla Engelskatimmarna lite. Eller, språket Engelska. Haha, Birgit är rätt slö, men man kan få henne att gilla en rätt lätt. Jag skall lyckad höja mitt Engelskabetyg. Jaja, nog om Engelska! Sen Svenska, var inte heller så hemskt. Men igår sa Kenneth att vi skulle få ut uppsatserna om dödsstraffen, men vi fick inte dom. Åh, vill få resultater, hehe. Måste höja betyget i Svenska också. Sen Gymnastik i två timmar, konstidion och styrka. Haha.. Jag lovar, jag måste ha starka magmuskler nu. Kändes så iallafall.
Nu är jag hos Marina och lyssnar på musik/gör läxor. Blir nog inte så mycket uppdatering nu när jag är hos Pappa, hehe. Men ikväll ska jag julpynta iallafall, nicenice.
kraaam.

lite av min önskelista iallafall..


åh, vilken press!

Känns som att jag måste veta exakt nu vilken skola jag skall gå i efter 9an. Känner som att jag inte klarar av någonting. Seriöst, varfööör? Handels, Yrkes? Har haft denhär pressen i två dagar nu, inte ok..
Får se om och när jag bloggar igen.

to all the ladies, girls, women, let me tell you something, if ANYBODY ever calls you UGLY, FAT, or something NEGATIVE, DON'T listen to them. dont go off and do something like not eat for along time or something that is HARMFUL to your body. seriously! stay STRONG and FIRM and FIGHT for who YOU are. yes i know its kind of weird hearing from a dude, but i just DON'T get a FUCK. REAL TALK!
- Kid Cudi

Grönalund planer?

Haha, lite för tidigt kanske. Kanske? Alldeles för tidigt, det är inte ens 2011 änn! Men det är alltid kul att snacka om Grönan, så det har kvällen gått åt att göra! Jag och Nea har stora planer, hehe. Men inget Insane, Fritt Fall och dom farliga grejerna blir det inte för oss! Denhär sommaren var jag ju till Grönan också :)  Var faktiskt den bästa resa jag gjort till sverige, saknar den tiden rätt mycket. Finns inte mycket man kan göra åt det bara.. :/
Jaja, har varit hos Soma idag, vi lockade mitt hår lite grann. Måste bara säga hur irriterad jag blir på mitt hår. Det ser inte bra ut och om jag ens försöker fixa det faller det ihop. Seriöööst. Hår tips, någon? :)
Mitt hår som jag måste leva med hela mitt liv, kul! Haha, wtf? Vad är dehär för emoblogg nudå? Vi kan snacka om julklappar istället? Har kommit på grejer jag önskar mig till Julen faktiskt. Brukar bara komma på väldigt, väldigt dyra grejer, klart de dyra stuffsen finns kvar på listan, men även mera. Ska nog fixa hit en önskelista någon dag..
Nu ska jag fortsätta göra ingenting, hihi.
puss

10 sanningar om mig!

Eftersom jag har rätt tråkigt, och jag har några punkter så kan jag lika väl göra en sånhär lista!

1. Jag är livrädd för robotar. Jag vet inte varför, men jag tycker det är obehagligt om en stor metallsak kom stelt mot mig. Drömde även om robotar inatt, hemsk var det!
2. Jag är rädd för clowner. Haha, jag klarar inte av en enda bild med en clown på. Jag kan börja 'småskrika' ungefär, haha. Tror det är något fel på mig!
3. Jag tror på spöken.. men ändå inte? När jag är ensam hemma och skall gå ner för trappan känns det alltid som att någon står bakom mig och stirrar. Måste alltid kolla bakom mig typ 100 gånger också när jag är ensam, haha. (TACK PARANORMAL ACTIVITY! </3)
4.Jag har haft svårt att vara mig själv. Förut jämförde jag alltid med andra. "Jag har håret såhär, men hon har så.. Hur ska jag ha det?" Och kläder som jag köpte vågade jag inte ha i skolan för jag tänkte för mycket på vad andra tyckte. Nåja, det problemet är borta nu ivarjefall!
5. Jag är rätt känslig när det gäller skräckfilmer och jordens undergångs - snack. Jag såg en liten del av Scream och tycker inte att det är kul att svara i telefon när inget nummer står där, haha! Och Jordens undergång tycker jag att är obehagligt, men jag är inte lika känslig nu som jag var förut iallafall!
6. Jag har sjuk humor. Speciellt med Nea, vi måste seriöst anstränga oss ibland i vardagen för att inte skämma ut oss, hahah!
7. Jag har haft mer än 10 bloggar iallafall. Ibland skaffar jag en för jag har tråkigt, ibland någon för jag vill ha mer 'nytt'. Men nu skall jag försöka hålla mig till denna iallafall. Men jag har lärt mig att aldrig säga till mig själv "denna bloggen kommer jag ha förevigt". För så blir det aldrig för mig, haha!
8.Jag är verkligen sjukt dålig på slöjd. Både Trä - och Syslöjd. Alltså, ingenting jag gör blir jag nöjd med, det finns alltid någonting som är fel på det jag gjort, haha!
9. Jag får lätt dåligt samvete. Jag vet egentligen inte varför, men jag kan få dåligt samvete för mycket ibland.
10. Kommer inte på en tionde sanning. Men nu har jag gjort en sånhär lista iallfall, kommer kanske någongång igen. Vad vet jag?

Var lite svårt ändå, för det skulle inte vara för privat, för pinsamt eller så. haha!

FÖRSKYLD

Hatar det! Det är det jobbigaste med vintern iallafall, att man blir så lätt förskyld om man inte tar på sig mera kläder. Men jag + en mössa.. Funkar inte! Haha. Idag skulle jag egentligen till kyrkan, så jag tvingade upp mig själv kvart i 9. Men jag hostar hela tiden och nyser gör jag också, så ingen rolig idé att fara dit direkt.
Igår när jag kom hem satt jag vid datorn hela kvällen och plötsligt var klockan tolv? Haha! Så jag kom inte riktigt upp idag, nej. Men nu så.. sitter jag här och har ingen aning om vad jag skall skriva om.
Får väl hitta på något idag, btw! Så är vi ju lediga imorgon också, självständighets daag! :D

Glitter och dans!

ÅÅH, DEHÄR DANSUPPVISNINGEN VAR UNDERBAR! Ja, stressig, nervutbrott ibland. Men alltså, det får man leva med? Det är dans, man ska köra på hårt det går bara. Tänk att jag hade tankar på att inte vara med, pga min snuva och huvudvärk. Vad tänkte jag med då? Mycket glitter, smink osv. WOHO :D
Jag har nyss tvättat bort glittret, var inte så svårt som jag trodde faktiskt. Haha. Iallafall, rätt så lyckad dag genom alla om och men.. :)
Två bilder på hur sminket såg ut och en.. random bild. :D


Webcam fun


Snälla någon

Sofia, skärp dig. Dehär kommer gå hur bra som helst, det är dans ffs. Det är det bästa du vet, allt ordnar sig! Det finns ingenting som aldrig ordnar sig! Du klarar det, du är Sofiaaaa!
DEHÄR KOMMER BLI  DEN BÄSTA UPPSVININGEN NÅGONSIN!!

varför var jag så emo nyss?!

perfekt

ibland, måste jag verkligen erkänna, blir jag så himla förbannad på mig själv varför jag går på dans.
men jag tänker ALDRIG sluta, men ibland kan det väl bara vara extra jobbigt -.-
Idag hade dom visst bestämt att man skulle ha glitter i handen, man måste ha nagellack, lockigt hår osv. Det känns verkligen bra nu, PERFEKT. -.- 
För en stund var jag glad, fick ju mina kläder jag har beställt. Men nu känns allt bara.. förjävligt.
Tack och hejdå bloggen, kanske kommer ett inlägg senare.
Jo, ni kanske tycker jag överdriver, men jag har inte kunnat köpa det. Sjuk = inte någon lust att springa runt på stan och söka grejer.
Åååh, förlåt. jag ska sluta skriva nu, haha :p

COZY

Hejhej! Blev hemma ännu en dag, mår inte bra! Men jag hoppas verkligen att jag blir frisk till imorgon så jag kan vara med på dansuppvisningen! Annars.. får jag försöka vara med ändå, haha. Fast det är ju roligare att dansa utan att hosta och utan huvudvärk. Här sitter jag iallafall med en kopp te, två pepparkakor och varma smörgåsar! Den ena är nästan uppäten redan. Hehe. Sen snöar det också, vilket gör det ännu mysigare. Hihi.
Jag har inte varit ute på två dygn typ, hoppas det inte är farligt. Haha. Men jag mår ivarjefall lite bättre än igår, kan prata ordentligt nu, heheh. Mera 'nyheter' har jag inte att berätta. Förrutom att jag väntar ivrigt på ett paket där min julfest klänning borde vara! Hoppas den kommer snart, och hoppas det passar också!
Ikväll kommer Idol, tycker att det är synd att Linnea åkte ut förra veckan. Hon hade speciell stil, ja. Men hon var ju verkligen duktig på att sjunga!
Nåja, vi syns! :)

update: klänningen kom idaag! :D


150 inlägg!


*haha*

my so snygga outfit for today!

Byxorna är fett fula, men så mysiga! ;)
Btw, måste jag bara nämna hur sugen jag är på mörkt hår right now!!


I need you, to need me.

aah, tråkigt.. :(  Har suttit framför datorn/tvn hela dagen. Och hostat, haft ont i halsen, läst igenom lucia sånger och kollat på film. Såg aldrig dendär andra filmen, bara I taket lyser stjärnorna. Var så trött, som jag fortfarande är! Ser inte framemot natten måste jag säga. Kommer väl drömma något konstigt och vakna typ 30 gånger om och om igen. Hatar det! Men jag hoppas jag är frisk imorgon iallafall, vill inte missa så mycket! Och om jag kommer ihåg rätt har vi Biologi imorgon också, ska fråga om jag kan göra förhöret då. Vill få det gjort! Haha. Om någon undrar över rubriken så är det låten Until We Bleed som jag syftar på. Hon sjunger typ "I need you, to need me". Bara jag som inte fattar? Haha. Behöva någon annan för att behöva sig själv? Whaaat?
Btw, så började min mobil fungera normalt igår! Stängde av den lite fort, och sen fungerade mobilkameran. Åååh ♥! :D Detta var min (näst)första bild på typ flera veckor, den första blev alldeles för risig!;

WOHOOO



Sjuk + Film

Stannade hemma idag. Vaknade av att jag hostade och knappt kunde andas, äckligt. Men nu mår jag lite bättre, eller.. inte. Haha. Men jag tackar Soma för de två koppar silverte jag fick igår ♥ Skulle jag inte fått dricka det, tror jag att rösten skulle vara borta på riktigt. Just nu låter jag som en gris, eh. Helt konstiga drömmar har jag haft också. Drömde att vi dansade och att jag plötsligt blev en liten trästump? WTF!? Jaja, nu blir det att titta på film med min kissemiss, hihi.

 


Ny design (och headern är tillfällig!)

Just nu sitter ja hos Soma, har nästan inte varit hemma alls idag, haha. Alltså, jag har börjat må bara sämre nu mot kvällen. Ka tappa rösten när som helst, känns det som. Men om ja stannar hemma, vill jag fara till skolan för biologiförhöret. Vi är så trötta så vi skrattar åt allt och våran nya hobby har blivit att sjunga till Bruno Mars, haha!
Vi syns väl imorgon, skriver när jag mår bättre, hehe. :)

Första December!

Min önskan är uppfyld, it's December ffs! Haha, skoja.. Men rätt glad är jag. Tyvärr, måste ju December invigas med halsont och huvudvärk. Nu fryser jag också, jag skulle egentligen ha blivit hemma idag. Men jag trodde att min klass trodde att jag bara ville skippa Luciapresentationen och inlämning av Svenskauppgiften så jag for ändå. Men imorgon måste jag vila. Jag orkar inte, jag måste få vila en hel dag. Fy, vad skönt. Men massa täcken måste man ju ha, menmen.
Men jag känner att min klass tror att jag vill missa Biologiförhöret. Om jag säger såhär; Alla vill ju missa förhör, ja. Men jag stannar hemma pga förskylning. Jaja, jag ska sluta predika om min förskylning. Tänk om jag ändå mår bra imorgon så? Vem vet.. ;) Ärligt talat vill jag till skolan, så jag inte missar någonting!
Just nu, sitter jag hos Tova. Love her laptop, ohja! Klockan 5 är det dans, tyvärr mår jag ju illa också. Så jag kanske inte kan dansa lika mycket som jag egentligen vill. Men jag ska på träningen!
Idag skulle vi visst skriva en Engelskauppsats om filmen vi har sett på de senaste Engelska timmarna. Rabbit Proof Fence. Birgit verkade rätt glad över min uppsats. "Jo Sofia, Fast det finns fel att rätta så är din uppsats bra och man blir så.. glad av den" Haha, det var inte ens en rolig film. Den var rätt tragisk faktiskt.
Jaja, måste nog ge Tova tha computer nu, puss! ♥

RSS 2.0