bra uppdatering!

jao, tycker inte ni det? nej..
hursomhelst kommer jag inte kunna uppdatera lika mycket som förr, eftersom min dator har typ blivit hackad. kul va? verkligen inte.
just nu bloggar jag från mammas dator när jag har chansen, men om jag är hos kompisar eller tar mammas dator, så kan jag alltid försöka hålla uppdateringen uppe! allt för bloggen. haha.

idag har jag varit pissed off, kuuul. dagen slutade med hög feber, ont i halsen osv. och imorgon har vi engelskaprov! men, jag tänker varesig jag vill, eller inte, fara till skolan och iallafall göra provet! då tror inte min klass att jag skolkar och jag får det gjort. nice!

nu ska jag sluta skriva, men jag skall verkligen försöka uppdatera. och ni är fedt gulliga som kollar bloggen fast jag inte uppdaterar!!
xo


dag 1, dag 2, dag 3 ..?

jag har sett det på flera bloggar, det verkar kul, haha :D
till en början iallafall. skall man börja på en sån grej någon viss tid or what?
hursomhelst tänkte jag börja med det i februari, kan inte lova att jag fyller i alla dagens grejer.
men jag kan faktiskt försöka, u think i can do it? ;)


swedish house mafia

tjenare!
jag åt för en liten stund sen och nu sitter jag och lyssnar på musik. idag hade vi tacobuffé i skolan, ye!
hm, vad intressant inlägg, här är en låt som jag vill att skall hållas ända till sommaren. härligt!
btw, har vi dans imorgon, YES! har saknat det! :(


dagensdagensdagens

eftersom det inte blev så mycket vettigt bloggande om dagen, så får ni en 'dagens' lista istället! 

Dagens humör: rätt glad.

Dagens mående:
trött och häppyfeys

Dagens borde:
plugga!

Dagens frisyr:
vanligt? utsläppt.

Dagens smink:
mascara och hann just och just lägga på lite, lite foundation..

Dagens klädsel:
mjukisbyxor, tshirt och kofta.

Dagens planer:
chilla, och kanske plugga

Dagens materiella vill ha:
materiella? öh. kameraladdare?

Dagens fundering:
vad händer efter vi dör?! (snabb tanke under religionen)

Dagens beroende:
choklad ..

Dagens tråkigaste:
vara hemma och göra ingenting.

Dagens längtan:
vad tror ni? sommaren ffs!

Dagens superlängtan:
okej, sommaren hör hit också.

Dagens tidning:
har inte läst någon tidning idag.. ålandtidningen!? hahah, mobbat

Dagens låt: pursuit of happiness.


marina 15 år!

chacha bloggeeen, haha. idag var skoldagen från kl. 8 - 1. så rätt chill dag. och marina fyller år idag, grattis! ♥ :D  moppechey! hoppas du skaffar moppebil så jag får åka runt hela åland med den, ye!
planer för idag har jag väl inte, som jag aldrig har.. nåja.
drömde att jag träffade kid cudi inatt, haha! jag och marina satt och åt middag på någon fin fest så kommer det in en kameraman och så sätter sig kid cudi snett framför mig och jag bara; "iiih! IT's YOU!" och han bara; "ehh, yeah." haha.. skulle gärna få häna på riktigt, hehe. btw var den två män som var och filmade i våran skola idag, hoppas det kommer på tv, hehe :D



xo


aouch

jag brände min hand, på en smörgås! hej, jag är smidig .. aj, vad ont det tar fortfarande fast jag har hällt iskallt vatten på den. hur lyckas man egentligen?
idag är det tisdag, ännu en dag som har gått riktigt fort. det var pingisturnering idag också. rätt tråkigt, någon filmade också? varför vet jag inte, men jag kom nog med. ;))
haha, just nu är jag trött och skulle vilja se på en tråkig film och sen somna.
bara jag som har lättare att somna i soffan när jag är trött än att somna i sängen? undrar vad det beror på ..?
xo


hiss & diss



loveeee.

tjo bloggen! dålig-uppdatering.nu? men har helt enkelt inte haft någonting att blogga om. så är det ibland!
fast i några dagar har jag funderat på hiss eller diss, dagens outfit och såndärt u know? 
sånt höll jag på med på mina förra bloggar, varför jag har slutat vet jag inte.. så det kanske, bara kanske, dyker upp hiss eller diss idag! eller någonting annat.
idag började skolan igen, yees! eller inte, men denna måndag gick rätt fort tycker jag. men jag gillar inte träslöjden. det är tråkigt och svårt, definitivt inte min grej! gillar inte läraren heller för den delen. haha, nu vet ni.

gissa vad jag drömde inatt btw? jag dör när jag tänker på det.. jag drömde att jag låg på altanen med solglasögon och bikini och solen lyste riktigt starkt. så hade jag en broshyr med sommarjobb också där jag fick välja vilket som helst. åååh! vad jag vill ha sommar. men man borde ju nästan börja söka sommarjobb så man hinner få något? men vad för jobb skulle det vara? skulle vara kul att jobba på ett litet café eller någonting.
vi får väl se vad jag kommer på, om inte ni har något förslag? önskade nästan att någon av mina föräldrar ägde någon butik / café .. suck.
nu borde jag gå igenom engelskaorden lite snabbt, sen syns vi senare ikväll, ok?
glöm inte bort topmodel ikväll också! ;)

i somras på marinas stuga, och ja.. sorry för dendär censuren, men jag måste. (a)
xo


söndag

vilken påhittig rubrik måste jag ju säga. denna söndag blir väl lika slö som andra, orkade inte ta mig till kyrkan för konfirmations grejer. igårkväll var vi hemma hos soma med jennifer och marina. vi kollade på prom night och eclipse. båda var verkligen bra! prom night var väl lite läskig, så när jag skulle ta mig hemåt och soma låtsades vara mördare så skrek jag, högt. hahah, herregud. vet inte vad jag tänkte.
annars nice kväll igår, lyckad helg dehär!
nu skall jag fortsätta lyssna på all musik som jag älskar.
och trailer på prom night btw. ;)

xo


söndag

vilken påhittig rubrik måste jag ju säga. denna söndag blir väl lika slö som andra, orkade inte ta mig till kyrkan för konfirmations grejer. igårkväll var vi hemma hos soma med jennifer och marina. vi kollade på prom night och eclipse. båda var verkligen bra! prom night var väl lite läskig, så när jag skulle ta mig hemåt och soma låtsades vara mördare så skrek jag, högt. hahah, herregud. vet inte vad jag tänkte.
annars nice kväll igår, lyckad helg dehär!
nu skall jag fortsätta lyssna på all musik som jag älskar.
och trailer på prom night btw. ;)

xo


I run this game, just play your role.





sunshine!

åh, vad fint väder! tycker inte ni det? jag vaknar alltid bättre när det är ljust ute. solen kan ju ta och stanna i några dagar så snön börjar smälta.. näe, vi har ju februari kvar så.
idag ska jag ner till stan med jennifer för att köpa chips och grejer till ikväll. så dehär är bara ett snabbt inlägg!
borde börja fixa mig nu, så risig som jag är. haha!
xo


kvälleeen

hey igen! klockan är inte så mycket, men dehär har varit min kväll;
stack till soma vid halv 7 tiden ? där väntade marina och jennifer också. vi fick tråkigt så vi gick till tombos, sedan vidare till skolgården där vi.. ja, vem vet vad vi höll på med där. vi var en sväng till stan med bussen, där ingenting hände. sen till soma igen. och så halkade jag utanför bussen också, tog sjukt ont. men man klarar sig!
sen tänkte jag uppdatera hemma hos soma, men blogg.se ceppade, så inget blev av med det!
nu är jag trött, men har haft en nice fredagskväll.
och besökarna har höjts ännu mer, kan ni inte kommentera också? ♥ 
eller är det samma person som bara älskar min blogg? vem vet, vem vet ..
hoppas att även ni har haft en rolig fredagskväll! :D
xo
 


soundtrack to my life - kid cudi



denna låt tröttnar man inte på i första stund.

100 % happyface !

efter mycket mat och vila så mår jag helt utmärkt, febern är borta!! och en sak som gjorde saken ännu bättre var att statistiken är högre idag än vad den är dagligen! puss på alla er som läser, jag älskar er oavsett vilka ni är, haha! idag har jag spelat wii, var rätt längesen faktiskt. försöker slå rekord på allt, lite svårt är det, men så är det!
och ikväll ska mamma bort så jag kommer sticka till marina. orkar nog med det nu när jag mår bra igen och det är ju trots allt fredag! dit kommer nog soma och jennifer också, jag är riktigt taggad faktiskt. blir nog en bra fredagskväll!
och här är tre bilder på mig som happyface! tänkte täcka över munnen först, men wtf. dehär är jag och mitt extra stora smile! så är det bara :D

och såhär är mitt hår naturligt. visste ni om det? man ser det bäst på första och andra bilden.

nej .. jag skämtade. dedär är bara drömmar. skulle döda för dedär håret jag har på bilden. orka ha platt och utan volym :( btw, gilla min sneda garderob i bakgrunden? hahah.
xo ♥ 


jag börjar friskna till ...


the only thing I asking for, is to be free.


weheartit.com


time for a nap


chacha bloggen, har nyss ätit och har läst lite i den älskade boken vad som än händer. har läst det två gånger förut, men alltid lika bra och underbar! rekommenderas, starkt.
boken har piggat upp mig lite iallafall, annars har detta inte varit min dag, verkligen inte. ett dunkande huvud hela dagen och kärlek från min klass ♥♥ fast ne. alla kommer väl bara hata mig ännu mer än vad de redan gör när jag skriver detta, men jag måste få ur mig dehär.. endel i min klass är så irriterande och åååh. jag (+ några till) kan skratta duktigt mycket, resten av klassens blickar; "jättekul. har ni något problem eller?" sammanfattning är väl .. bitchblick.
åååh, jag blir så trött. förut tyckte jag att vi var rätt gemensamma och sådär, men ibland så kommer det så himla jobbiga stunder så jag vill bara .. näe, förlåt. jag är bara trött. hata mig inte nu.
nu är jag ännu tröttare än förut, så jag tänker ta mig en halvtimmes sovande. och sen är jag klar för mer äventyr! eller inte. tja, sova måste jag iallafall. för jag har stegring.. helst är jag inte sjuk imorgon, eller?
näej , jobbigt inlägg dehär. klarar knappt av  det själv, haha.
xo


short wednesday

chacha bloggen, just nu sitter jag och camar med jennifer och äter marianne till mellanmål. fint!
jag borde egentligen börja plugga på historian, eftersom vi har prov imorgon. meeen.. jag tar tag i det senare.
några årtal kan jag, och någon schliffensplan oooch .. whatever.
dagen har varit riktigt chill idag, faktiskt. kom till skolan klockan 9 istället, haha. på gymnastiken var jag ute och gick och på historian läste jag på historiaprovet. eller tja, läste och läste .. vi ska inte gå in på det tycker jag.
är hos pappa just nu, blir nog här över natten. vilket betyder lite mindre bloggande tror jag.
xo


pluggande

nu har jag fixat alla mappar och grejer, bra va?
just nu sitter felix och kämpar med att jag ska låta honom sova på min mage, men ja. jag är ju upptagen av bloggandet, u know ;)
idag efter skolan for jag med mamma till butiken där det blev vettigt läppfett, tuggummi + mer inhandlat. behövde det, haha! nu på vintern är mina läppar verkligen jättetorra, men inte så konstigt. jag har ju känslig hy så..
jag har bytt lakan i sängen också, bara jag som tycker att det känns så nytt och fräscht med en nybäddad säng?

nu har jag nyss ätit och jag ska försöka fixa läxorna snart, läsa lite till på historian och sedan ska jag dammsuga, kul.
annars blir det väl att ta det lugnt ikväll, som alla andra kvällar typ. om inte något annat blir planerat!
  
jag& marina in school today
xo


åååh

tänkte att jag skulle skriva ett långt och fint inlägg, och ladda upp bilderna från mobilen. vad händer?
jo, nästan varje bild får en egen mapp, då nu måste jag hålla på att klistra in, ta bort och grejer.
men jag ser nog till att skriva efter det..
brb!


statistiken = baaad

har funderat på att börja skicka in idolbilder till bloggar eller någonting. vill få upp statistiken! inge kul att blogga när det är så lite folk som läser. eller, så är det dags för en minireklam på bdb igen. haha. är aldrig på bdb mera, det är som att man har tråkgit och helt plötsligt kommer på 'oj, det finns ju faktiskt bdb'. men det är ju så laaamt.

kvällen har gått åt att dega framför datorn, inte bra. gjorde ju läxorna hos marina, hade bara engelska läxa. som tur var! men på torsdag har vi historiaprov, som jag kanske borde börja med. men jag skall iallafall börja imorgon..... sofia, vem vill läsa om skolan ?!? skolan finns överallt, t.om på bloggen. inte okey.

om jag orkar ta mig ner, så skall jag kolla på topmodel osm börjar vilken minut som helst.. näe, jag ska titta på det!
xo


don't you know who i am? remember my name!

fame! i'm gonna live forever, i'm gonna learn how to fly.. fly!
hehe, tjenare.
just nu sitter jag och försöker förstå mig på min brors förklaring om att ladda ner filmer och skicka dom etc. tror att han har börjat tröttna på mig nu, men vad gör man liksooom?
idag är det exakt en månad kvar till svenskaprovet upptäckte jag på timmen idag, haha. intressant, jo.
andledningen är väl för att det inte hänt någonting speciellt idag, verkligen ingenting. nu tänker jag tänka igenom hela min dag för detta inläggets skull, brb.
nu har jag tänk klart, det ända jag kom på var att vi såg klart på filmen pay it forward på lk:n idag, efter ungefär 2 månader ... har sett den två gånger förut, när jag var typ 10 kanske? men den var ändå lika bra.
och ikväll kommer topmodel som jag också skall se på!
här är trailern på filmen, ifall någon är intresserad. hehe. rekommenderar filmen ;)


brända popcorn och paj

haha, hey!
har nyss duschat och nu sitter marina här, hon kom vid ett tiden och vi gav svenska läxan ett försök. gick inte så bra och slutade med att vi gav upp. vi försökte även poppa popcorn ochlaga varm oboy. det slutade med två panikslagna tjejer springandes i huset och försökte öppna dörrar och fönster. till slut doppade vi den brända klumpen med popcorn i iskallt vatten. hahah, så smidigt! sedan åt vi paj, det var gott. hahah.
om ungefär en halvtimma skall vi till marina och där hittar vi väl på lite skoj, som vanligt, hehe. och imorgon är det skola, wunderbaaar! btw är wunderbar ett tyskt ord, och vi har tyska första timmen. ännu mer great ..
och vi vill åka snöscooter, mina irriterande grannar kör utanför vårt hus med sina underbara snöscootrar, gr8!
xo


saknar sommaren

men vem gör inte det? såg lite bilder på min kusins facebook från midsommar, och åh vad jag saknar det!
först tänkte jag att det skulle vara kul med snö och så, men nu börjar jag verkligen inse att jag verkligen saknar sommaren.. men det är bara att hålla ut! fast det verkligen är svårt.
filminspelningarna, rockoff, resor, dansuppvisningar, värmen speciellt ..
för att plåga mig själv lite till tänkte jag visa upp lite bilder från just sommaren 2010. endel bilder är snodda, men de flesta är tagna av moi / marina :D


xo


lördag 15 / 1

tjenare, vi vaknade faktiskt 10 idag, vilket är ganska så konstigt. 12 tidigast? haha.
blev inte så lång natt iallafall, halv 2 blev vi för trötta. idaaag har vi börjat kolla på en film, som vi röttnade på, sedan gick vi ut och åkte sparkkälke, yeah!
vi hade nyss planer på någoluna lan, men ena datorn funkar inte så.. whatever. vid 6 tiden skall jag hem iallafall.
vad slö min blogg har blivit? har inte lika stor blogglust längre, men det skall komma tillbaka!

vilket liv ♥
xo

chips + film


gött.
vi kom nyss in efter att ha varit ute på en minipromenad med hunden, det var fedt läskigt..
vi har kollat på fåglarna tittar på oss och thirteen. thirteen var väl helt okey. men ja, jag är rätt dålig på att kommentera filmer. varför vet jag inte, haha? Oftast så säger jag 'du måste nog se den själv'. ojoj, sen ska vi se någon svensk film som heter tillsammans, haha.
xo

@ library

sitter här med nea, och vi väntar på att vi ska gå och hyra film. låter fel, jo. vi åt "middag" här i stan, gott.
snart ska vi väl börja ta oss till eckerö där det blir nice. fick även en present i skolan idag, filmen fåglarna tittar på oss! haha, var lite kul. vi ska se den också ikväll, eftersom nea aldrig kom iväg till alandica och såg på den där.
nu ska jag snart lämna er,
xo


i can feel your heartbeat


refrängen ♥♥


you got me dreaming like a fool

imorgon är det freeedag! sköönt det ska bli. förrutom att vi har finskaprov som jag, egentligen, borde plugga på. rätt mycket. imorgon skall jag hursomhelst fara till eckerö där det kommer fedt nice med nea! film ska vi se på och säkert annat som är helt sjukt, hahah. jag hinner säkert blogga där någongång, var inte oroliga! ;) ..
och idag är det typ tjugonde knut, eller vad det heter. så julgranen skall ut! nåja, nu ska jag försöka gå igenom lite finskaord iallafall.
xo


ja e zöt


chacha bloggeeeen, assooooow. jaah har tiepwh .. eh wtf
haha, jag vet inte vad dedär var för ett snabbt ryck. men whatever. hej på er hur har ni det ?
dagen gick rätt fort, inte så konstigt eftersom vi slutade kello yksi. (klockan ett på finska, dah.)
jag for till bup, sen hem igen. egentligen var det planerat att fara och äta middag med min coola ganster bror + min polis pappa i stan, menmen. ingenting blir som man förväntat sig! får bli någon annan dag helt enkelt ..
btw, kollade igenom rätt gamla bilder och hittade Hatten med stor H..

det tog mig och marina ett helt år att göra klart den fördömda hatten av små träpinnar, usch.
xo


didadidadindado

heheheey
idag hade vi hk, inte så hemskt som jag brukar föreställa mig. dvs, stress, dåligt humör osv. men jag måste säga att hk nu i 8an är så mycket bättre än i 7an. plus att jag har en mycket bra grupp, haha.
annars bestod dagen av finska, historia, engelska och matte! ... vem vill läsa om skolan ?!
jag vill ha ett typ ... liv. helt enkelt, haha! massor med grejer att göra varje dag, eller bo någonstans där man kan hitta på typ vadsomhelst närsomhelst. bio skulle jag vara sugen på nu i 3D, en stunt film eller jurassic park, åh!
jaja, just nu lyssnar jag på denna som jag fastnat på, har lyssnat på den för mke d: hahah.



xo


to cool for school

wazzup?
nu är jag hemma hos mamma igen och skolan är igång igen, ye. våran wunderbara biologilärare är tillbaka och vi har börjat med träslöjd. help me someone? ne, jag klarar't. känns bara sådär lagom jobbigt när man fick huvudvärk nästan direkt när dagen började.
har inte mera att blogga om faktiskt!
xo 


ny header ! (susus.blogg.se)

TACK, änn en gång för att nu har fixat header åt mig! remember to check out susus.blogg.se ;)
kommer kanske bli lite roligare att blogga om man har någon lite bättre header, inte bara lite random bilder man kastat på ett collage och sedan klickat på 'klart' hehe.
wihu, tackaaar! :D


dagen för skolstarteeen

ey
har inte hunnit / orkat / haft lust att blogga faktiskt. men nu är jag här! idag var jag till kyrkan med marina, redan halv 11 eftersom vi skulle börja komma tidigare och lämna in häftena före gudstjänsten. efter gudstjänsten var det lektion, rätt tråkigt. sen stack jag och marina till italienska glassbaren, mumma!
mera har jag inte gjort idag, bara tagit det lugnt och så.
fixade lite middag till mig själv, yey!
ikväll skall jag packa lite, för imorgon skall jag till mamma igen, jo. och så börjar ju skolan också.
9-3. börjar med tyska .. woho. men allt kan ju inte vara lätt, man måste ju visa vad man kan ;D
xo


@ marina

nu sitter jag hos marina och vi har det roligt med våra egna små sagor, haha. idag var vi to tha city och gick till hes(t)burger och åt lite. sedan traskade vi runt lite och tröttnade så vi for hem, yeah..
har inte mycket mera att berätta, så vi syns!
xo


FREDAG

idag blir det väl att ta det lugnt .. som vanligt. ikväll är det let's dance som jag ska ge en chans och titta på. sedan kommer snuten i hollywood III som jag också skall kolla på. kollade på tvåan igår så.
dehär lovet börjar (börjar ?) bli slött, haha. det ända man skriver är att man skall ta det lugnt hela dagen, men det är väl nice .. och de senaste dagarna har jag kunnat sova, yey!
nåja, vi hörs.
xo


the expendables

WOHOOO! actionfilm ffs!
haha, förut har jag väl inte gillat actionfilmer sådär mega jätte mycket, men denhär fick mig faktiskt att för en gångs skull vara mycket intresserad av att titta! åh, jag skulle vilja vara med i en actionfilm. springa runt med pistol och slänga runt bomber. lära sig massa 'brotta-ner-den-människan' trix, ja.. hehe. det skulle jag gärna ställa upp på att göra!
nicenice, annars har jag väl inte gjort så mycket idag. ätit kakor, gött. haha.
blir väl det sista inlägget för ikväll som jag avslutar med trailern på denna film.

 
xo


12:17

ey tjena hallå osv ,
igår spelad jag in runt 6 videobloggar med webcamen och det resulterade typ.. 'EEEH vad ska jag säga?' i mitten av alla videos. eller så fick jag något helt cp och började skratta typ eller något. wtf?! alltså , man kan inte publicera dem. punkt :)
igårkväll kollade jag på göta kanal sen gick jag hem och sov. haha, jag somnade nästan direkt! wohoo.
så idag är jag mycket piggare, feels great! men jag har typ ingenting att göra idag. vi får väl se vad som händer.
och jag far nog till eckerö nästa helg istället, det kommer bli nice!

misslyckat inlägg dehär, men ja.
xo


SÅ TRÖTT.

hejhejhej. har varit vaken sen 7 ungefär. feels wonderful, fast ne.
jag somnar inte på kvällarna längre, går och lägger mig tolv och somnar tre. trevligt .. sedan vaknar jag mitt i natten också och har svårt att somna om. wtf? ska iallafall försöka sno mammas kamera och gå ut och fota idag. ja, jag saknar fortfarande laddare till min egen kamera, typiskt mig. haha.

hursomhelst, så tänker jag seriöst börja skaffa data tider. låter fånigt, ja. men jag måste det. om jag fortsätter såhär kommer jag väl gå om 8an typ 67 gånger, det vill vi inte. right? plus att jag måste få frisk luft ffs, haha.
jobbigt att erkänna, men ja. så är läget! så det kanske inte blir lika mycket bloggande framöver? VAD VET JAG?!

ikväll skall jag till min faaar, och inget eckerö blir det eftersom jag fortfarande känner mig febrig och nyser 24/7.
och ja.. mera har jag väl inte att berätta. är det bara jag som inte kan sova om nätterna? hatar't
btw, nea.. minnen? första maxjedah showen i think? hahahahahh. vcnt: 'w..t...f..?' (don't aaask)


susus.blogg.se

fixade min header på plats, tack så mycket! förstår det inte själv så, haha!
kolla hennes blogg, kan både fota& rita, inte dåligt. värd en titt!
(tack igen tihi)


surprise!


it's done, i'm brunette!
jag är nöjd, men när jag kom hem såg jag att det skiftade i rött typ (?) vet inte vad jag skall tycka. försöker intala mig själv att jag länge väntat på att bli mörkhårig, varför vara missnöjd? men jag är liksom inte missnöjd.. wtf?
jag är brunett nu. punkt. och det är nog bara det att jag inte vant mig änn. jag är nice och passar i vandsomhelst!
(nej.. men ändå ;)) skulle gärna ha gett er en lite bättre bild, men hittar inte överföringssladden <///3

efter färgningen stack jag med soma till strandnäs med bussen. kallt är det! yeah, surprise ....
sedan tänker jag tanken, ' man kan väl.. testa ringa upp marina iallafall? kanske funkar.. '
så vi ringer upp marina och hon svarar!!1 hon bara; ' jo, jag kom till åland alldeles nyss '  haha ofta.
hursomhelst så sprang vi iväg till marina och hade trevligt. vig såg en liten del av eclipse, men sen stack jag.
haha, vi skall fortsätta se den någon annan gång. annars känner jag mig still a little bit febrig.
så, vi får se om det blir eckerö tomorrow. (varför skriver jag in engelska ord ??)
xo


jobbar på att få in en header

jag fick den nog till bloggen till slut, tyvärr så var den bara några centimeter smal. försökte fixa det också, men funkade inte direkt.
finns det någon som förstår sig på denna design så försök gärna hjälpa mig i en kommentar!
(designen är anchor)


omg, folk bara älskar mig! (yeah right ..)

.. eller så var det pga min mini reklam om bloggen @bdb. haha. hursomhelst har statistiken höjts lite, i'm proud!
har suttit och funderat lite på headers, gav upp ganska fort och bestämde mig för att fixa en ganska snabb header. inget speciellt alltså. någon dag då jag blir mer.. teknisk av mig så kanske jag  kan fixa drömheadern och drömdesignen! men jag är bara 14, jo. intressant snack dehär.

ååh, jag är så pepp på imorgon!!1 jag vill så gärna säga vad som händer, men det får vänta. bild ska ni få också, hoho. för att få annat att tänka på så kan jag berätta att jag, troligtvis, sticker till eckerö på onsdag.
åh, vad kul det skall bli! planerna är att vi skall filma in en rolig show, haha! nej, men typ där vi kommer åka på nea's 'lillebrors' små skidor, åka pulka med mera. skall även ha min snygga mössa, yeah ;)
detta kommer bli nice, kanske kommer upp här på bloggin, wihuuu.

xo


blogging from tha kitcheeen!!1

haha yeah, internet verkar fungera här. så varför inte äta frukost med datorn på, hehe (a)
här är det tillräckligt ljust så bilden ska bli någolunda bra i camen, that's nice!
till frukost åt jaag.. bröd och kladdkaka. i feel me very nyttig, yes ..
jag sa ju att jag skulle göra ngn överaksning/ ngt speciellt idag, men det blir imorgon istället, klockan ett. wihu!
feel the pepp! hihi. vad mera skall jag berätta?
fick något nytt shampoo& balsam + hårpray i julklapp, och jag kan väl säga att jag gillar det rätt mycket hittils! :)


and a osminkad moi, men det kan ni leva med tycker jag.
xo


i miss u


puss på alla minnen ...


good luck chuck

upptäckte nyss att den kommer på TV3, så det blir min underhållning just nu.
något irriterad på reklamerna, menmen. jag finns fortfarande på msn!

nattinatti& xo


alltså.. WTF?!


söndagar är så sega.

det är konstigt hur seg jag är på söndagar. varje söndag liggar jag framför datorn/tvn hela dagen. så ja , ni vet väl antagligen vad min dag bestått av? har t.ex kollat på repris av topmodel 14. jag förstår inte varför jessica åkte ut egentligen? hon ser riktigt bra ut och var duktig framför kameran? inte för att jag kan mycket om sånhärnt, men ändå liksom? näe, hon borde ha gått vidare och vunnit hela alltihopa! 
btw, säsongspremiär 10e januari på någon ny säsong av topmodel, dagen skolan börjar. great.
nu ska jag fortsätta titta på svenska hollywood fruar, och imorgon har jag lite planer.
ni får veta imorgon, om det blir av. 
en bild på fina jessica också.

xo 


loca loca loca

haha, fick låten i huvudet när nea skrev att hon lyssnar på den, great. men den är nice, förrutom att man vill så mycket utomlands av den. spanieeen ... ♥
jag har typ inte gjort någonting idag, fick en stor collegetröja av my sisteeer. annars har jag ätit chips, städat lite och kollat på tv. en film som hette typ my girl och sen fångarna på fortet. slutade kolla på fångarna på fortet så fort blondinbella, paow och foki åkte ur. btw, vem var den fjärde bloggaren? haha, aldrig sett henne förut, inte ens hört om hennes blogg. btw2, så kan inte svenskar säga fortet. eller, dom säger ' fårtet '. jag säger fortet, som det stavas, hahhah. och så kan svenskar inte säga "eu" efter varandra. liksom.. det heter ' terapeut ', och man uttalar det ' terapeut '.. men svenskar säger ' terapeft ' ← stör mig på, mycket.
jaja, whatever! nu ska jag fortsätta vara trött och inte göra någonting.
man förtjänar lite vila, det är lov.. (jag sov inte alls till ett idag, nejnej)
xo


welcome 2011!

tänkte skriva detta inlägg någongång före tolv igårkväll, men tiden gick så fort och plötsligt skulle vi börja gå mot nabben för att se raketerna som skulle skjutas från alandica. tyvärr var snöstormen så hård så man såg.. ingenting. när man kollade rakt ut så var allt vitt så man trodde man var blind, gr8!

men idag är jag verkligen risig, haha. men det blir att ta det riktigt lugnt idag! annars skall jag hem till mamma där ännu 2 julklappar väntar, like it. hursomhelst;
nu är det 2011 och det är nya tag som gäller, och vi hoppas på ett helt år med bloggning på DENNA blogg, right?
xo ♥


RSS 2.0