Gah!

Får ju snart panik, direkt när jag inte uppdaterar sänks statistiken helt och hållet. Blir stressad här, haha.. Ett till "Gah" blir utdelat till de kära läxorna. I HATE THEM! Har ganska mycket läxor till imorgon och har bara pluggat lite på engelskan, kul! Undrar hur det går på kemi förhöret imorgon... Äh.
Kom hem runt en timme sedan kanske, dansen var utomhus. Kallt! Jag vet inet varför, men mina händer blir kalla hela tiden på vintern/hösten. Alltid! Fast jag har vantar, så kan de vara ganska kalla. Inte kul!
Nu är jag väldigt trött, så skall nog snart gå och sova. Haha, gäspade när jag skrev dedär. :)
Och imorgon är det OBN! Längtar! (+ danstillval!)
Kram på er, så syns vi imorgon!

and what really hurt? that you should know.

Fullt upp!

Sitter just nu hos Marina och har haft fullt upp hela dagen. Efter skolan for jag hem till Marina och gick igenom engelskan fort, har prov imorgon. Sen stack vi till kyrkan för att få lite information och konfirmationen. Jag längtar lite till lägret, det verkar bli ganska kul. Om ungefär en halvtimme skall vi på dans vid Yrkes. Så kul! Plus att vi har två timmar danstillval imorgon! Älska! På samhälla provet fick jag 8! Jag är nöjd! :)
Nu har jag inte mycket mer att berätta, vi ses ikväll/imorgon!
Kram!

30e inlägget!


Sitter hemma hos Soma och lyssna på Usher! Han är bra på att sjunga ;)
Kom hit för ett tag sen, har inte pluggat ännu. Men jag ska gå igenom tyskan och svenskan.. Fast jag egentligen inte vill.. Men vem vill göra läxor, haha?
Ah, nu sitter jag och stirrar på Somas underbara adidasväska.. Skulle vilja ha en sån vit eller svart. Älska väskor!
Nu ska vi hitta på något roligt, puss på er från oss!

Hehe.. Det är nog ganska bra att bilden är ganska liten :)

Back home!

Nu är mitt hår lent, nyklippt och fräscht! Känns hur bra som helst. Jag tonade det också, men så mycket skillnad blev det inte. Men färgen i mitt hår blev jämnare iallafall. Jag är nöjd! Och det är det viktigaste, right? :) Men nu är jag utsvulten! Måste erkänna att det var lite skönt att komma hem ändå.
Skoldagen gick riktigt fort. Gick bara från 8 - 1. Skönt! I Biologin började vi med något arbete om att resa miljövänligare. Bättre än att ha vanliga timmar iallafall. (Fast jag och Marina kan göra dom hur roliga som helst, hehe). Nu ska jag gå och tjattra på om att jag vill ha mat, sen får vi se vad jag skall göra tonight!

See you! (Fortsätt kolla bloggen, blir så glad när statistiken höjs!! TACK!)


Me & Nea






:) ♥

COZY


Nu återstår bara frågan.. Vilken av dessa?
Har väldigt svårt att bestämma mig, har haft det nästan hela mitt liv, hehe. Men jag tror att jag tar den blåa. Det är lite, lite färg men passar ändå till ganska mycket. Eller det gråa? SUCK!
Just nu lyssnar jag på X3M, har inget bättre för mig. Annars kollar jag Facebook och längtar till OBN.
Ska vara där med Nea, och det blir väl lika kul som vanligt! Nu ska jag vänta på att Nea laddar upp lite bilder som jag ska få se, sen ska jag väl gå ner och dricka te och äta bulle. Hihi, mums! Det kanske kommer ett litet bildinlägg (på mig&Nea) senare ikväll!
Pussar! ♥

LÄXFRI

Åh, vad skönt utan läxor.. Egentligen hade vi Biologi. Men ja, hehe. Så ikväll skall jag verkligen chilla framför datorn och TVn. Ganska lugnt, hehe. Nu till skolprat som jag vet att ni älskar! :D
Samhällaprovet gick galant! Känns det som iallafall. Jag tror att det hjälpte mig när Nea skrev på msn:
så ska du inte säga flicka lilla. DU ÄR ELIT OCH KLARAR ALLT!
Jag lovar, det hjälper. Haha. Och på Religions timmen fick vi blåbärs paj (?), kakor och läsk och pratade om vad vi skall göra med klassen tillsammans. Det var trevligt, mycket bättre än en religionstimme! Vi skall fara och äta till någon resturang/pizzeria eller något. Sedan fick vi reda på när vi skall ha dagsverke, jag skulle vilja jobba på Fantasia. Typ gå ut med pizzor osv. Haha, jag vet inte riktigt..
Btw, blev frisörtiden bokad till imorgon istället. Frisören var sjuk.. Har bestämt mig att jag ska tona det nu, hehe.
Jag skriver senare, när jag har mer inspiration vill säga. :)

Fin höstbild från weheartit.com!

Höstkänslor

Hade massor med höstkänslor nyss när jag satt och drack te. Hösten är inte så hemsk, bara mysig! (Görrutom alla prov osv..) Men det glömmer vi. Jag längtar till vintern också, haha. Inte många som gör det, men som sagt. Tänk er att dricka varm oboy, sockor på fötterna, julgranen.. Och speciellt mina uggs, hehe. Underbart!
Har hunnit pluggat lite, men har också fått nervöst sammanbrott. Haha, nej. Men jag blev så nervös att jag inte skulle kunna något och jag skulle sänka mitt betyg osv, men egentligen kan man tänka sig vanliga livet i dehär provet.
Det lär gå bra! Och går det inte bra.. Så fixar jag det! :) Det är alla bara massa ord som jag är så osäker på.. Giftorätt, Äktenskapord elelr nånting. Gash. Nej, orkar verkligen inte skriva om samhälla mer! (Ska snart gå igenom allt änn en gång...)
Hursomhelst! Så tänker jag nog tona mitt hår ljusare, lite ljusare iallafall, imorgon. Är fortfarande lite osäker, men vill verkligen testa! Har varit mellan mörkt och ljust länge nu. Men jag ska testa ivarjefall!
(Undar om man ser skillnad ens?)
Nu skall jag uppdatera min Twitter lite grann, hehe.

Puss&Kram!

Städade lite igår



Yes.. I'm duktig. ;)

Monday ...

Denna Måndag gick ganska så fort ändå. Var hur trött som helst och hade ont i huvudet och mådde illa.
Men man klarar det nog ändå! For till skolan redan halv 9 för att träffa skolläkaren. Vi pratade lite om mina allergier osv. Jag kom nyss hem och har pluggat nu mera på samhällan, och jag känner att jag kan det nu! :D
Men det är en sak som jag verkligen inte förstår? Plikt att åta sig kommunala förtroendeuppdrag.
Ursäkta? Antingen lär jag mig hela alltihopa, eller så lär jag mig vad det betyder. Men Google hjälpte mig inte så mycket denna gång, tragiskt. Men jag ska försöka med Wikipedia. Hmm, inget hittande där heller. Får fråga Kicki imorgon. Slutpratat om det. Imorgon skall jag till frisören! Det blir nog bra. Tänkte bara toppa lite, men skulle vilja tona lite också.. Men jag är lite osäker. Snart skall jag återvända till min samhälla bok..
Mer bloggande blir ong senare idag, tror jag. :)
Kram!

Everybody love samhälla, right? (:

Ännu fler besökare!

Tack, tack och återigen tack! Fy, vad glad jag blir när det kommer kommentarer och statistiken höjs upp! :)
Just nu är Nea här, vi har varit ute och fotat/filmat. Vi kom nyss hem och har druckit te, det var så gott. Hehe.
Men egentligen drack vi bara varmt vatten, men det var gott ändå. Söndagar är inte så illa trots allt!
Men imorgon är det dags för skola igen, hoho. Hur ska man orka? Nog för att jag har klarat alla veckor hittils så :)
Jag har lite bilder, och sen har Nea typ.. 200. Så en liten bildbomb kanske kommer någon dag.
Jag slutar tre, så vi får se när jag hinner blogga imorgon.
♥ Bye

Jag på klassfotot


(Jag i mitten)
Lägger inte upp "profilbilden" eller hur man säger, blev inte nöjd med det. Haha.

Såhär har jag gått runt idag


Osminkad, myyys. Hehe. Såhär såg jag inte ut till stan, då hade jag jeans, kofta osv.
Ville ha lite mer bekvämt hemma. :)

Lite bilder

Nu har jag pluggat på samhällan i en timme. Okej, egentligen har jag bara gjort egna anteckningar och svarat på frågor. Men jag tror att jag har lite mer kunskap om samhälla nu, än tidigare idag osv.
När jag kom hem idag (var och åt på Fantasia) så fotade jag lite grann. Inte för att kameran hade någon lust att samarbeta med mig, men lite bilder blev det iallafall. Mammas kamera känns nästan lite bättre än min egna, som just nu saknar laddare. Men jag tänker ändå önska mig en .. "halv systemkamera" eller hur man säger, haha! Till min födelsedag/julen/när jag konfimerar mig. Skulle fota mycket mer då tror jag. :)
Nåja, här har ni bilderna.




Blev lite roddigt med bilderna, men jag ska fixa bredden på bloggen senare så de kan vara bredvid varandra osv.
Hur jag har sett ut idag kommer alldeles strax! :)

Besöksrekord

Tack så mycket! Fortsätt kolla bloggen, det får mig att vilja blogga mer ;)
På tal om BlogAwards, som var igår, så kollade jag runt på lite bloggar. Dessie var väldigt missnöjd märkte man iallafall, men jag vet inte. Det kanske jag också skulle ha varit? Årets blogg blev iallafall Egoina!
Det var bra iallafall, haha. Hon vågar vara sig själv osv..
Hursomhelst vaknade jag för ca en halvtimme sen? Varför så tidigt vet jag inte. Kunde helt inte sona om, men jag känner mig utvilad.
Nu börjar jag få ännu mer press på att skaffa header osv. Vill ha mer färger! Jag som tänkte göra det först när snön kommer.. Det skulle vara fint, men orkar jag vänta så länge? Vi får se hur det blir med det.
Skall iallafall till Marina idag tror jag, får se när jag far.
Hittade btw det bästa citatet någonsin igår på weheartit.com!

Ska försöka följa det, hehe ;)
Nu ska jag äta lite frukost, Syns senare!

Svart eller vit?


Har alltid gillat grejer med städers namn på osv. Jag älskar verkligen svartvita bilder på New York/London .. :)
Så nu, har jag även förälskat mig i denna tshirt. Men den svarta eller den vita? Help me!

Vill dansa!

Har sån pepp på att dansa nu! Skulle vilja ha fyra långa timmar fulla av dans. Nya danser och dansuppvisningar. Fy, vad härligt! :)
Har nyss kommit hem och chattar med Nea. Har haft en rätt så bra kväll. Har pluggat lite, lite på samhällan. Men vem har tålamod med det? Inte jag iallafall, haha.. Det är ju helg också. Fast jag tror nog att de lär gå ganska bra ändå. 
Marina ringde idag också, så jag är nog med henne imorgon istället. Får se vad vi hittar på. Något kul iallafall, hehe.
Ni har ju sett videon så.. ;) Ska nog surfa runt ett tag till, sen godnatt!
Btw, Har helt glömt bort BlogAwards! Undrar vem som blir årets blogg osv.. Blir kul att se!

Älskar låten, whatever om den är gammal eller något. :)
Natti!

Dancing on my own


Har gått runt och nynnat på denhär låten hela dagen snart, haha!
Var en sväng till butiken med mamma, köpte chips och glass.. Nåja, bättre en godis iallafall.
Blev ett fint halsband också, egentligen var det till mamma. Men man kan ju låna det någon gång :)
Var nyss jättehungrig och såklart tog jag ju upp chipsen, haha. Försöker motså dem, men det är svårt!
Nåja, ikväll skall jag till min fd granne då. Ska ändå försöka plugga lite på samhällan. Försökte tidigare idag och fick läst en sida iallafall. Mycket bra, mycket bra.. Hehe.
Msn slutade fungera just, ska försöka få igång det. Annars blir det väl eBuddy!
Vi syns antagligen senare ikväll :)


"Look of today" Hehe.. Orkade inte fixa eller något, men c'mon. Det är helg? :D
(Ursäkta röran i bakgrunden, haha)
Har ju inte kamera för tillfället, men någon dag ska jag ta mammas kamera och se till att jag får en vettig design! Har planer att ta massa vinterbilder sen när snön kommer. :)

Şənbə

Haha, rubriken är "Lördag" på azerbajdzjanska. Fy, vad komplicerat på svenska! Haha.
Mamma hjälpte mig nyss att bygga upp en ny hylla till mitt rum, det är i samma serie som mitt skrivbord. Nice..
Nästa steg är att få upp grejer på hyllan, hänga upp spegeln och få en "klädhängare" till rummet. Sen borde det vara fixat! :)
Inatt drömde jag en mystisk dröm.. Typ att någon människa som såg ut som en råtta sprang runt på åkrar med guldklockor? Det visade sig vara handär ena som sjunger i Billionaire, haha! Sen regnbågsfärgat vatten, stegar och barn som var små som ärtor och grät. Helt sjukt! Men lite kul, haha.
Nu ska jag surfa runt lite och kanske försöka få tag i lite kläder från h&m..
Btw, om två veckor och fyra dagar blir jag 14!
(Om jag har räknat rätt)
En dag började jag verkligen undra om jag bara var tretton.. Blir lite osäker nu också. Jag menar, Marina blir 15 i Januari och jag blir 15 nästa år. Haha! Lite kul faktiskt.
Vi syns senare idag. :)

Här är en liten bild på min roliga hylla, hehe. (Webcam kvalité)

Rihannas nya hårförlängningar


Jag vet inte riktigt vad jag tycker om hennes nya, lockiga hårförlängningar haha.. Lite för rött kanske? Vet inte..
Men så ser det ut, ni kan ju säga vad ni tycker. Haha.
(msn.com)

Godnatt!

Fattar inte varför jag fortfarande är uppe. Jag har ingenting att göra och jag är trött? Suck.
Har iallafall kollat på Idol, spänningen var olidlig! Okej, inte så mycket kanske. Men lite spänd var man..
Sebastian for ju vidare iallafall, såklart. Man kunde ha listat ut det före.. Men jag tycker att hon där Madeleine (eller vad hon heter) borde fara vidare istället för Jamilla. (?)
Imorgon tänkte jag vara med någon, Marina t.ex? Och sen på kvällen ska jag kanske fara och hälsa på min fd. granne. Så det är mina planer. Får lura på dedär om jag inte somnar!
Jag är också glad att ni håller statistiken uppe, inte så mycket besökare. Men över 10 iallafall! Hehe...
Nattinatti! :)
(Måste bara kika in på Facebook lite fort, hihi)

Riktigt trött..

Känns verkligen som att veckan har tagit på. Det var längesen jag var såhär trött tror jag.
Min kväll består som vanligt av Idol och andra TV program. Skall försöka kika in i samhällaboken, om jag orkar.
Såg btw just på en blogg (emzaans.blogg.se) och såg att de har haft snö där? Ja, ni läste rätt. SNÖ!
Jag menar, det är September och förra året tog det hur länge som helst för snön att komma. Iallafall till dehär lilla kobben Åland.. Tänk om allt kommer typ tre veckor senare till Åland än till typ resten av Finland och Sverige?
Känns lite mobbat om det verkligen skulle vara så.. Får väl söka på Google eller något, haha! :)
Föressten åkte Therese ut från Idol igår.. Nåja, kanske var bäst så.. Jag vet inte. Men hondär rödhåriga tjejen med tatueringar verkar ganska nice. Hon har verkligen bra röst också, och det är väl meningen.. Hehe.
Nu börjar hela internet ceppa, ska försöka fixa det.. Hehe. Här har ni en bild på mig och Marina idag.

Fejk leende.. Haha. Vad ful bild, nåja. Jag tror att ni lär överleva.
Vi ses senare ikväll, antar jag. :)

Hurray for Friday!

Skolan gick ganska fort idag faktiskt, egentligen har vi ju skola bara till klockan ett, sen dans. Dansen var hur kul som helst! Vi gjorde inget mera på "Love the way you lie" dansen, men vi dansade den iallafall. Plus fler då, såklart. Jag har sån lust att börja på balett faktiskt. Plus boxercise, jag verkar vara den ända av alla jag känner som gillar boxercise. Men det skulle vara ganska jobbigt.
Just nu lider jag av enorm huvudvärk, det är jobbigt. Soma tror att det är sömnbrist, själv tror jag att jag borde dricka lite vatten. Så vi får se hur jag mår senare. Vill verkligen inte bli sjuk!
Nästa vecka är det btw Open By Night, det kommer bli kul, speciellt om Nea kommer. Så man får träffa henne också.
Men hörrni, sjukt skönt med helg! Njut av vilan, måste jag säga. Haha! Behöver massor med vila,vi har ju två prov nästa vecka. Samhälla och Engelska. Så jag tänker ju somsagt plugga lite på samhällan.
Nu ska jag dricka lite vatten sen ska jag, Soma och Marina hitta på något. (Kanske vila? Hehe..)
Kramar på er! :)

Jag, Soma & Marina


Kvällsinlägget för idag

Åt nyss en Twister glass, mums! Fast det var inte den vanliga Twister, det var någon choklad Twister glass? Den har grädde istället för "is". Eller hur man förklarar, hehe. Det är gott, men jag föredrar nog isglassen mer, när det är varmt! Här gillar vi glass snack!
Ska snart kolla hur många som har sett våran dansutrbrott video, tror inte att det är många. Sen blir det Idol, som vanligt. Ikväll är det ännu mer spänande.. Solo sång! Jag håller tummarna för Therese! Hoppas hon får vara kvar.
Imorgon är det danstillval klockan ett! Längtar så mycket! Jag tror att vi skall fortsätta med dansen till "Love the way you lie". Dansen som vi dansade till "Love the way you lie" låten i videon, är från tillvalet.. Eller, vi försökte dansa haha.
Har ni föressten märkt vad mörkt det har blivit ute på mornarna? En morgon så ropade jag på mamma och frågade om klockan verkligen var sju, det var så mörkt ute! Trodde att klockan var ungefär 3 på natten typ. Vintern närmar sig! Jag tycker att det kommer bli ganska mysigt faktiskt, och jag saknar att använda mina uggs! (Fejkade, men whatever.) Här finns ännu lite fina, varma grejer till vintern som jag skulle vilja ha. Har ju det mesta färdigt egentligen, men att titta gör väl ändå inget?

Cardiganen är jag osäker på, men man kan ju dra upp ärmarna på den annars.. Och jackan älskar jag! Fast jag har redan en vit, som jag tror att jag kommer använda. Problemet är att jag ser ut som en vit, fet pingvin i den, haha!
Tänk er också att det är kallt ute och så kommer man in i värmen, dricker varm oboy medans det är snöstorm ute. Sockor, julen.. Så hemskt är nog inte vintern.
Snart ska jag ta kvällste, men först ska jag vänta på att Marina eller Soma loggar in. De var och tittade på den åländska filmen "Fåglarna tittar på oss" ikväll. Jag var statist i den, så jag såg den förre veckan. Hehe.
Här har ni ju att läsa tills vi syns imorgon, pussar!


hahaha!


Jag är ledsen att det är ganska så dålig kvalité, men det kanske är lika bra.. Haha! Gjorde den även svartvit, vilket verkligen var bra! Observera även att vi inte riktigt hade någon uppfattning om hur vi dansade, kom ihåg det på de riktigt fula tillfällena, haha!
Enjoy ...

230910

Torsdagar är vanligtvis jättetröga och långsamma. Jag brukar t.om tänka "Torsdagar är mycket, mycket, mycket onödiga" när jag vaknar, haha! Men idag gick dagen faktiskt ganska fort. Fast den började lite värre. På morgonen skulle jag packa min skolväska, sen var det bara biologiboken och häftet kvar på bordet. Då föll hela väskan ner på golvet och alla böcker och nycklar osv föll ut och jag blev irriterad och skakade till biologiboken (hehe...) så att den tog i en peppar strö grej som gick sönder och peppar var lite överallt på bordet. Haha, jippie! Nåja, det ordnade sig.
Men svenskan gjorde mig så förbannad idag. Kenneth tänker pressa in grammatik, satsdelar och ordkunskap i ett och samma prov! Hellre tre mindre prov än ett jättestort. Hur mycket tror han att han kan pressa in i min lilla hjärna?
Men vi får hoppas på det bästa! Annars har vi samhälla prov på Tisdag. Tänker börja småplugga lite i helgen, för att vara riktigt förberedd..
Nu håller Marina att skicka videon till mig, så vi får se om/när det kommer upp!
Btw, fick jag ju "baseboll tröjan" idag. Kul att ha något annat på sig iallafall, haha..
Ska kolla igenom finskan och biologi lite grann senare, annars vet jag inte vad jag tänker hitta på.
Vi hörs!

Åke åker på sin åker

En grej som jag kom på med Nea för kanske 7 år sen, när vi var småttingar! Mycket genialt... hehe.
Om ungefär en kvart är det dags för Idol! Igår började de med att jobba i grupper och ska ha "föreställning" vilket jag ser fram emot! Jag har inte direkt någon favorit i Idol, men hon jag gillar bäst är nog Therese Lundberg. Men hon skulle kunna ha lite mera energi när hon sjunger, fast hon har ju sjungit ganska lugna låtar hittils..
Vad jag har sett.
Imorgon ska jag även få en tröja av Soma, haha! Det är nog nice. Det är dendär "baseboll tröjan" från Ginatricot, ni vet? Som Kissie, enligt henne själv, startade trenden på. Nejmen, Soma tyckte att den passade på mig så ja. :)
Jag väntar även på att Marina ska logga in, jag skulle vilja ha dendär dansutbrott videon. Skulle vara lite kul att visa den. Om jag vågar, måste kolla på den först! Så jag lovar inget.. ;)
Föressten, ceppar Facebook bara för mig? Det står att sidan inte kan visas.. Usch, jag hatar när man inte kommer in på Facebook. I love Facebook very much! Hehe..

Denna tröja är det jag snackar om, fast svart.
Vi syns senast imorgon, slutar klockan 2 tror jag. Får se när jag hinner blogga, har ju läxor också.
Nattinatti på er iallafall!

ME + YOU


Tog nyss denhär bilden med webcamen för att visa er hur jag såg ut idag. Och när jag skulle redigera den lite i Picasa (lägga till lite skuggor osv) så var den färdigt i sepia! Det var lite kul faktiskt, hehe. (Det är solen som lyser på, därför är jag så blek)
Jag har nyss repeterat ordklasser i svenskan, åh. Förhöret gick inge vidare! Vi fick även ut bokrecensionen idag. 7a i det då. Vet inte vad jag ska tycka. Skulle ha varit mer nöjd om det skulle vara ett plus efter 7an. Fick iallafall kommentaren "Bra personbeskrivning" som jag har försökt att få i snart ett och ett halvt år! Haha. Lite nöjd får man vara.
Efter skolan var jag med Marina och Jennifer. Först for vi till glassbaren, det var så längesen och sjukt gott!
Sen for vi hem till Marina och fick dans utbrott, och Jennifer filmade allt! Det kanske kommer en video någongång senare, om jag ens vågar ladda upp den! Det är så kul att ha dansutbrott. Man har på musik och bara hoppar och sk. dansar, haha!
Om ni undrar över rubriken så är det en låt av Justin Bieber. Ja, ni läste rätt. Jag hörde den igår med Marina och Soma och jag trodde att det var en tjej som sjöng, seriöst, tills Marina bara: Vem är det som sjunger?
Soma bara: .. Justin Bieber?
Haha, så nu får ni en låt av Justin Bieber bara för att jag har den som fastklistrad i huvudet!
Nej, jag är verkligen inget fan av honom, haha!
Vi syns ikväll! :)




Detta skulle jag vilja ha nu



Från h&m, hur mysiga som helst när det blir kallt ute. Någon av domhär skall jag ha iallafall! (Helst alla förstås)
Har varit ensam hemma ett tag nu, det är ganska skönt faktiskt. Jag som aldrig trodde att jag skulle våga vara ensam hemma efter att ha sett Paranormal Activity, men jag trodde fel.
Vilket var tur!
Har ätit kanelbulle och chattat. Borde egentligen gå igenom biologiläxan änn en gång, men jag orkar inte!
Vem orkar med läxor? Usch nej, såhär kan det verkligen inte fortsätta. Oftast så gör jag läxorna lite snabbt, sedan dator. Det kan ju inte vara riktigt klokt? Fast jag måste ju säga att det inte har gått sämre för mig i skolan ändå.. Nåja, skolåret har bara börjat! Fast jag tycker nog att 8an känns lite bättre än 7an faktiskt. För det första: Man slutar tre på fredagar i 7an med lektioner. I 8an har man lektioner till klockan 1, sedan tillval! Dvs dans!
Hur underbart som helst.. hehe. Nu ska jag ta mig ner och läsa lite i biologiboken, sen TV!
Ska också hinna välja ut en enkel outfit tills imorgon, sen ska jag sova. Börjar åtta första dagen i denna vecka imorgon. Tungt! Men jag slutar ett, vilket är underbart!
Föressten, har ni märkt hur blek ":D" smileysen är på msn?
jämfört med:
Haha, onödig info älskar vi alla! Vi ses imorgon.


Tisdagen den 21 september

Och ännu en ny blogg!
Jag fattar inte riktigt varför jag alltid fixar nya, men jag vill ha nytt liksom. För om jag helt plöstligt börjar blogga mer seriöst blir det konstigt osv. Men hur ska man egentligen blogga för att få mycket läsare?
Hursomhelst var det Schoolympics i våran skola idag. Det är årskurs 1-9 som blir indelade i olika grupper, sen har man massor med samarbetsövningar! Det blev mycket roligare än vad jag hade föreställt mig faktiskt.
Först trodde jag att det skulle bli inställt pga vädret, men så blev det inte.
Just nu chattar jag med Nea, vi är allmänt förälskade i koalor. Dom är hur söta som helst! Nog för att Nea är ännu värre och lider av Koalafeber, krya på dig! Haha..
Föressten skickade Nea den bästa låten någonsin. En remix av Annoying Orange!
Kommer aldrig tröttna på den apelsinen alltså..

Vilket bra första inlägg på bloggen detta blev, haha!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0