LG GD510 ♥


har bett pappa inhandla en sånhär till mig hihi, hoppas dom är bra iaf?
vet någon så kommentera (;

Aouch

Mitt huvud har värkt, värkat..? whatever, hela dagen! Och min hals har haft en såndär borr nångonting i sig, som finns i strepsils reklamen, haha. Har velat blogga direkt när jag satte mig framför läxböckerna, haha. Tänk vad det kan ändras. Ingen blogglust igår, blogglust idag! Nåja, nu när jag håller på att somna är det ju inte så kul att blogga längre. Men jag ska lyckas! Måste ju hålla bloggen uppdaterad?
Hur som helst hade vi våran första 'riktiga' HK timme om vi säger så. Vi gjorde någon jordärtskockssoppa.. Inte gott! Men Pi gjorde iallafall de godaste scones som finns. Var verkligen det godaste brödet jag ätit på länge. Vill flytta till England nu, enligt våran HK lärare så äter man scones och dricker te vid 5 tiden. Mums!
Just nu sitter jag och gillar en massa på Facebook, dehär borde ha publicerats sen längesen, haha.
Btw, är min Svenskauppsats kvar, inte lång. Men det är innehållet som räknas, får vänta med att se resultatet.. :D

Blogglusten is gone

Har inte orkat blogga idag, menmen. Ska försöka skriva något så det liknar ett inlägg!
Dagen har väl varit som en vanlig, trist Måndag. Haha.. Just nu mår jag illa och fryser, men jag vill inte vara sjuk ändå. Vill inte missa så mycket i skolan, haha. Men vad skönt det skulle va, ligga och titta på film hela dagen. Men ändå, jag tänker inte bli sjuk! Har lite lust att spela The Sims 2 med en kopp te hela kvällen, haha, ska nog ta och fixa det! Ha en mysig Måndagskväll alla! ♥

Jag och mina små vänner Gunnar och Olof.

EHH



It's a beautiful day


Julöppningen 25/11




btw!

TACK att ni höjer Statistiken, det får mig att vilja blogga mer, och gör mig fett glad!!1 :'D





haha...

13(3)7:e inlägget!

Wihu, har kommit upp i 137 inlägg, so cool. Nej, men jag hoppas verkligen att jag kommer ha kvar denhär bloggen.. länge. Att jag inte börjar byta, men jag vill ha en hel ny start osv. Då skaffar jag ny och alla blir irriterade, ojoj.
Jaja, här är jag och kommer stanna! :) Just nu kollar jag på Svampbob och lyssnar på U2. dom är inte så dåliga dom heller, hehe. Igårkväll såg vi på två filmer, Säg att du älskar mig och Taken. Taken är helt klart favoriten! Den var riktigt bra gjord och jättespännande, och fy vad jag älskade polis pappan i filmen alltså. När han slog och sköt folk i filmen låg jag och Marina i varsin soffa och skrek; "KOM IGEN NU!" "MEN DU KLARAR DET!!" "KÖÖÖÖÖÖÖR!"
Jag tror inte vi är riktigt normala.. men det är lugnt! Idag blev vi väckta halv 10 och bäddade och fixade allt och sedan stack jag och Marina till kyrkan. Lång och tråkig gudstjänt, efter det var det filminspelning. Han som spelar i I taket lyser stjärnorna var där, i den filmen hette han typ Oskar tror jag. Jaja, det var nice. Sen blev jag hämtad och nuu har jag riktigt tråkigt. Men det är sköönt med vila. Ha en bra Söndag, vi syns!




17:25

Kommer faktiskt inte på någon bättre rubrik. Var ju till någon smyckes grej med min syster idag, fanns mycket fina smycken och så fick jag ett halsband. Hihi, fint var det! När jag kom hem var ingen annan hemma så jag glodde på TV och upptäckte hur risig jag kände mig, känner mig fortfarande så. Ont i huvudet, törstig hela tiden, trött. Men jag hoppas verkligen inte att jag har feber, för ikväll, efter maten, sticker jag till Marina och sover där. Vi ska troligtvis se på två filmer, sen får vi se hur resten är kvällen ser ut! Hinner kanske uppdatera där, vet inte. Vet iallafall att vi ska se på "Taken" och någon annan svensk film.
Nu blev jag hungrig, hoppas vi äter snart! Kyckling med potatismos, hih ♥


Glad Lillajul!


önskar sofiaow med röda mulen, hihi.
fick en chokladkalender, godis, en film och en brödgrill!!1 älskar varma smörgåsar, hihi.
ha en wunderbar lillajul, honeys ♥

I can't stop missing you

Kid Cudi in my ♥ Minns att jag och Nea lyssnade på "Memories" i somras, så jag sökte upp låten och såg att det stod "Kid Cudi" där, sökte upp han och nu kan jag inte sluta lyssna, haha! Tror inte många vet att jag lyssnar på han, jaja. Hursomhelst tänkte jag skriva om morgondagens planer; Vid två tiden kommer min syster och hämtar mig, vi ska fara iväg och kanske julhandla lite? Nejmen, jag vet inte vad det heter. Men det blir nog riktigt kul! Direkt när jag vaknar tänker jag öppna lillajull julklapparna, haha. Undrar vad det är ju, älskar presenter! Vem gör inte..?
Ih, snart är det jul! Längtar massor, sen nyår också. Ska nog bli ett riktigt bra år 2011, I hope.
Nu ska jag sluta skriva om ingenting, puss på er!


Friday in my head

WOHO, Det är Fredag. Love it! Känns som att denna vecka har gått riktigt fort, men ändå väldigt långsamt. Lite konstig, huh? Just nu sitter min katt i min famn och tittar på när jag skriver inlägget. Kul att se hur han följer bokstäverna och att huvudet hoppar till när jag byter rad, hehe. Idag hade vi Danstillval utan Erica, men det gick riktigt bra ändå! Kan nog 'Love the  way you lie' dansen bättre nu iallafall! Efter skolan for jag snabbt hem via Pappa för att hämta mina grejer, och så fanns det lillajuls julklappar (låter konstigt hehe). Det var fler än vad det brukar vara, haha! Nice ;)
Hörrni! Imorgon är det Lillajul, mysigt va? Ska nog fixa upp min rosa lampbelysning till fönstret i mitt rum och ta fram lite ljus och så. Det blir nog riktigt mysigt, varför ogilla vintern? :D 
Jag ska även försöka få Marina att skicka tha pics från igår till mig! Btw, varför sjunker Statistiken? :/
Nåja, puss på er och ha en riktigt mysig Fredag! ♥

min katt verkar rätt intresserad av datorer ...


Uppdatering 25 /11

Har inte hunnit updatera idag, men det betyder ju bara en bra grej; Jag har ett liv! Woho, Dagen gick rätt fort, och jag försöker komma på tre argument till svenskauppsatsen. Vi ska skriva om man är för eller mot dödsstraff. Hoho, men det går bra! Det gör det alltid. Ikväll har jag och Marina gått runt på stan lite grann, det var ju någon julöppning eller vad det hette. Vi kollade efter lite julklappar och glitter till dansen, inget blev köpt. Hehe. Bara tuggummi och pommes frites för min del. Men jag är nöjd, haha!
Lite bilder blev tagna, men de kommer troligtvis först imorgon! Som tur är hade vi inga läxor till imorgon, så man kan ta det luugnt.. Klockan är bara tjugo i 9. Åh, har ingenting att blogga om. Men nu börjar mina headerplaner bara bli bättre, så snart borde nog en header komma upp! Det blir nog bra det!
Imorgon far jag tillbaka till Mamma, så jag skall försöka få in mera bilder i inläggen då också, puss!


Get up and Go

Har fastnat på Volvo reklamens låt, haha. Blev inte mycket tittande på filmen iallafall, och ändrade planer också. Blir lillajul med mamma här på Åland istället, firar ju ändå julen med Pappa så.. Inget Åbo! På Fredag får vi ut betygen också, jag hoppas och tror att jag har höjt mitt medeltal. Det är bra att Kicki räknar ut det färdigt åt oss, haha. Och Mattediagnos imorgon, pepp! Fast ne, för jag förstår inte mycket alls. Nog kan jag, men jag känner att det kommer bli fel.. Men Ninna är ju inte så sträng, så jag lär klara mig.
Jaja, vi syns imorgon! Btw, är det exakt en vecka kvar till första December, ska nog ta och inhandla en kalender ;) (och inhandla en header, börjar bli bråttom!)


Snöstorm och Film

Vilken snöstorm det har varit idag! När jag gick ut imorse, var det mycket djupare snö än vad jag trodde. Det är mysigt när man är inne iallafall! Jag kom till skolan ivarjefall. Skoldagen började med en engelsk film. Sedan svenska och skrinning två timmar. Det var inte så hemskt att skrinna denna vecka heller! Börjar gilla.. :) Men nästa vecka ska vi simma, varför simmar vi alltid på gympan när det är vinter?! Borde bli Rektor, right..?

Efter skolan stack jag och Marina en sväng till mig för att kolla busstider och äta kakor, hehe. Sen gick vi igenom snöstormen tillbaka till skolan för att åka till stan med Soma istället. Vi for till Bagarstugan, Tyger&Sånt för att köpa paljettband till dansen. Om det är helt mörkt och paljettbanden lyser upp lite, blir det riktigt nice! Ska sy ihop det på syslöjden på Måndag tror jag. Om jag kommer ihåg! Vi mötte Nea där också, nice.

Vet inte om jag redan har nämnt att jag kanske far till Åbo imorgon? Skall nog fira Lillajul där också, jag tror nog att Mamma vill att jag kommer hem lite emellan åt, nåja! Haha. Nu ska jag surfa runt lite, medans jag kollar på en film på TV4 Film, hih. Mannen i mitt liv heter den, typisk amerikansk film? Vi får se.


My day 23/11

Eftersom jag är så dum, så jag inte riktigt förstår hur man ändrar bredden i inlägg, så tänkte jag minska texten i inläggen istället! Det kanske funkar? Kanske ser redigare ut också? För när det var så smalt och på endel ställen var det fullt med text, sen blev det vitt resten av vägen i inlägget. Jo, det störde jag mig på, haha!
Idag har dagen bestått av; Finska, Historia, HK x 3, Engelska och Matematik!
Istället för att ha tre timmar HK (hemkunskap), så hade vi tre timmar teori. I början kändes det bara jobbigt, men jag tycker ändå att den HK lärare vi har nu är bättre på att förklara grejer än vad den andra gjorde. Så just nu känner jag mig lite sugen på Hemkunskap faktiskt, men sen när det börjar kanske det blir lite jobbigare. Men det ska nog gå riktigt bra! På morgonen var det lite tuffare.. Var så trött så jag visste inte vad jag skulle göra, jag tappade bort skåpnyckeln, tappade bort finskapappret till timmen och halkade påväg till skolan. Jag hatar att mina skor älskar snön så mycket så skorna måste liksom glida på snön. Hehe.. Köpte hursomhelst en ny nyckel, skönt! Och Jennifer gav mig en ny "nyckelring" med en nalle och en liten, liten bjällra. "Så jag hör när jag tappar nyckeln" Smart, tycker jag. Haha! Imorgon slutar jag ett, jag borde fara till stan och börja söka efter Neas julklapp, har lite planer. Nea läser ju min blogg också, så jag kan ju inte visa upp julklappen. Men man kan ju censuera.. ;) Jaja , får se hur det blir!
Nu har jag suttit.. länge vid datorn. Ska nog gå och läsa eller något annat, som inte är framför datorn! Hehe.

Vet att det är många inlägg utan bild numera, men är ju hos pappa nu så..

Självkänsla för killar?

Kollade på TV och så kom BlondinBella upp på Förkväll. Dom började snacka om självkänsla och så nämde Blondinbella att det kan vara väldigt mycket press och tufft för en tjej idag, och så får jag tanken.. De självkänslo grejerna folk pratar om så handlar ju om tjejer. Jag har aldrig i hela mitt liv sett en artikel för killar där det står "Få bätte självkänsla!" Är det fel? Har tjejer det tuffare och behöver mera självkänsla än killar? I min skola så blir man inte mobbad om man har typ ett klädeplagg som kanske är lite mot killarnas klädstil, vad jag vet iallafall. Men en kille skulle nog bli mobbad om han hade ett klädesplagg mot tjejernas klädstil, vad vet jag? Jag tror nog att killarna också kan ha det så "tufft" som vi tjejer också har. Eller? Jag vet inte riktigt, men jag tror nog att det finns någon kille där ute som vill ha bätte självkänsla men har ingenting att läsa som ger självkänsla, ingen att prata med.. Och det är knappast omöjligt för ett kille att ha ätstörningar t.ex? Ja, här har ni en fundering jag hade lust att skriva upp, hehe. Bloggar kanske om dagen senare.


Film från träningen idag.


Man ser halva mig, längst till vänster. Filmat med Taras kamera, nice va?


Svenska Hollywood fruar & Beck

Har nyss kollat på Svenska Hollywood fruar, och Maria Montazami är lätt min favorit! hahah..
Senare ska jag titta på Beck också, får se om jag orkar se hela. Men pappa sa att den handlade om något med japan nånting? Vadå The Grundge feelings...? Haha, nej, det går bra dehär. Imorgon börjar jag nio, men Tyska. Usch, orkar inte göra Tyska läxan, men måste få den gjord!
Pusss!


Sunday, bloody Sunday.

Goodmorning! .. Fast klockan är kvart i ett. Vaknade ungefär tio i nio, och Tova vaknade halv tio. Behövde inte vänta så länge, hehe. Vi kollade på ett och ett halvt Bert avsnitt (?) Hahah. Sen lagade vi plättar, mummaaa. Väldigt mättande, höhö. Sen har jag spelat lite Guitar Hero, I know what I want for christmas! ;) Jag funderar på en önske lista hit till bloggen, men jag vet inte riktigt ;p Vi får se! Annars känner jag mig såhär.. väldigt risig. Jag hinner inte riktigt fixa mig till fotograferingen idag på dansen, haha. Men det går nog bra dedär!
Nu skall jag återgå till mig Facebook surfande och sedan Guitar Hero, haha. *NERD*
PUUUSS


GH ♥

Sitter hos Tova och skriver på en rosa mini laptop, hey I'm in love! Den är underbar, jag dör. :)
Ska sova här och dissar kyrkan imorgon, hehe. Sen är det dans och vi skall ta foto.. Får väl hitta några hela tights, om jag lyckas?! o:  Vad svårt det är att skriva på denhär minisen, men hur übersöt är den inte?! :DD
Btw, har jag spelat Guitar Hero hela kvällen, Älskar det också! Men allt.. smälter/drar ihop sig eller något efter att man har spelat, jobbigt.. Man tror att man får dålig syn ju :(
Vi kollade på Sex& The City också, ettan då. Hade sett en liten del från den förut, men kom inte ihåg så mycket.
Senare ska vi kanske se "Allt för min syster". Har hört att man börjat gråta av filmen osv, vi får väl se hur jag reagerar!
Måste änn en gång säga hur skööön denhär laptopen är att skriva en blogg med! Min känns bara.. fet, klumpig, ofräsch jämfört med denna.. Men wtf, min är stor och är cool! TOSHIBA ♥ hehe..
Nattinatti!

I know everything that shine, ain't always gonna be gold.


Ska planera en design på min testblogg..

Haha, jo. Jag har en test blogg. Jag funderar när det skulle vara passligt att gå ut och fota en header.. Nu är det ju snö, och om 1 vecka och tre dagar är det December, så sa jag ju att designen skulle vara uppe, Ups! Men det ordnar sig..
Men mitt mål idag är att fixa en någolunda vettig design (@ testbloggen), få inläggen lite bredare, SEN kan jag planera headern. Annar är det dans klockan två, kuul! Vet inte vad jag ska göra efter det, vi får se sen. Och dansuppvisningen igår gick nog bra ändå. Jag var riktigt irriterad när jag kom dit. Men efter att vi hade fixat mitt hår och allt var i ordning så gick det bra!
Nu har jag reklamerat minblogg på yo.se, hihi. Hoppas någon kommer hit och kikar in :DD
puuss

Min blogg är intressant..?

Igår var det lite mer läsare än vanligt, me like! Vet inte om jag skriver så intressanta grejer, men whatever. Kul att ni kollar in my blog! ;D
Jag funderar fortfarande på "bredden på inläggen" problemet. När jag skriver är det trångt tycker jag, inte kul :( Jag hittar säkert någon som kan designa eller något.. För designaminblogg.se hjälper mig inte mera, endel inlägg är borta osv, u know.
NU: Min dag på DAGISET! :D
Först var det lite pinsamt när barnen bara: "vem är dedär??". Sen presenterade dom mig lite fort, så sjöng dom dagissånger osv. Sen gick vi ut och jag blev tvingad att skuffa på så dom skulle få fart hela tiden, haha. Sen åt vi Lasange, seriöst godaste jag ätit på myycket länge! Sen gjorde jag inte mycket mer, spelade samma spel med söta ungar och fixade pysselgrejer till dem. Riktig lyckad dag faktiskt!
Tog typ en timme att skriva detta inlägg, eftersom jag måste hitta kläder till ikväll, ÅH. Blir så himla stressad. Vi skall ha bronsshorts med en svart oversize tröja. Och ingen tröja jag har hemma passar! Har typ, ingen tid kvar. Hatar dehär, men dansen ska bli underbar. Haha. Har ju först genrep klockan 5, måste få hem mamma fort, haha!
Men, vi syns!
/ en darrade, stressad, irriterad sofiaooow ♥...

Tuesday

Har ingen inspiration att blogga, men hur många gånger har jag sagt det egentligen?
Imorgon är dagen ganska.. tight. Jag jobbar från 9 - 14. Jobbar.. Haha. Jaja, hur som helst hinner jag vara hemma ett par timmar. Klockan 5 ska jag på dansträning till klockan 6, sen måste jag vara kvar på plats där och sen är det uppvisning senare på kvällen. Dumpar baletten för denna uppvisning, hehe. Men det är det nog värt.
Längtar till imorgon faktiskt, jobba på dagis.. Hoppas barnen gillar mig bara! :)
Nu har jag berättat om mina planer för imorgon, fick btw 7a i Tyskan. Lite bättre än förväntat iallafall!
Hejdå! :)

Haha, btw ringde pappa nyss och sa att han tar med en ny vinterjacka till mig på Söndag, my dad is beest. ♥

I'm back on track!

Nu är jag hemma hos Mamma igen, har ju min egna dator här, så jag kommer nog blogga mera nu! Tror jag, hehe. Facebook funkar inte just nu, jobbigt läge! Hatar det, hahah. *Beroende*
Idag skrinnade vi ju på Gymnastiken, inte så hemskt som jag trodde att det skulle bli. Riktigt kul, faktiskt.
Efter skolan for jag till Marina, och vi gjorde Svenskan väldigt noga faktiskt! För en gångs skull.. Sen dator. Slöa, jo. Sen hem! Jag har bara chillat, har ju inte mera läxor. Eller jo, matte enligt soma. Men jag klarar mig, hehe.
Snart ska jag äta och resten av kvällen, dator.. ♥
Höhö, puss!

@ Soma's Crib

Har blivit dålig på dehär att uppdatera bloggen, jo.. Sorry! Ikväll ska jag hem till Mamma igen, hoppas att jag inte sitter vid datorn lika mycket då. Haha, det borde jag välfixa själv, men det är svårt. Heheheh..
Nu förhör jag på Samhälla, hon började snacka om Ben 10? Wtf.. Haha!
Imorgon ska vi skrinna på gympan, yeah.. Men vi syns hörrni!
See ya :)


Julkort & trötthet

Kan man säga trötthet, haha? Hursomhelst är jag jättetrött efter dagen. När jag kom hem åt jag Risifrutti och en Twix, gjorde snabbt Svenskaläxan och kollade på en gammal svensk, tråkig film. Blev så trött så jag gick och la mig, haha. Pappa väckte mig för att vi skulle äta, sen tänkte jag fara till Soma eller Marina eftersom Pappa ändå skulle bort, menmen. Så nu sitter jag här och försöker skriva adresser på julkort, åh. En väldigt gammal adressbok + pappas konstiga skrivstil, lyckat yes! Ont i halsen har jag också, men jag klarar det!
Men datorn lockar mycket mer, haha. Nu ska jag kolla Facebook ooooch.. försöka lösa Julkortsmysteriet. Spännande, hahaha.
Puss, vi hörs, ni är bäst osvosvosv.
Vet att det har blivit bildtorka på senaste tiden, men vad ska man ladda upp?

pusss

Haha, vadå dålig rubrik fantasi? :D Idag var jag till Kyrkan, tråkigt som vanligt. Men jag längtar lite till konfirmationslägret, hihi. Resten av dagen har jag paketerat lite julklappar och chillat och kollar på ishockey!
Vilka julfeelings jag fick av att titta på paketer, åh! Kan det inte bara bli Jul? ...
Igår var jag till Glassbaren med Jennifer, Sofia, Sara och Paulina. Det var kul, haha! Fick även den efterlängtade,  söta gummiankan, plus mera ofc. Tack, för typ 100e gången! :D Nöjd är jag iallafall, sen for vi till Sofia och körde "Jag har aldrig..". Lika kul, och avslöjande, varje gång ;) Sen tvingade jag Jennifer att följa mig en bit hem och sen sprang jag det hårdaste jag kunde resten av vägen. Jo, jag hatar att gå ensam i mörkret. Haha!
Imorgon är det skola, mys. Men nu är jag ju hos Pappa så jag kan sova längre och ta det lugnt till skolan.
Skulle gärna komma sent till Tyskan, haha. Planer, planer..
Vi syns senare bloooggeeen ♥
gillar btw att ni håller Statistiken någolunda uppe fast jag inte uppdaterar! :))

Dääänce

WOHOOOO!!!1 Känner bara att jag bara måste skriva av mig! Efter massa snack igår tror jag att allt kommer bli bra, dom kommer hitta lösningar osv. ÅÅH, Underbart! Jag kan ju inte hålla inne min känsla med ett litet "yey" direkt?! Klockan två är det dans också, HEY I LOVE IT! Piuh, jag är klar! :)
Vaknade av att jag har träningsvärk, varför är jag inte förvånad? Det var ju balett igår och vi skulle ta upp benet, och fy vad ont det tog! Man bara skulle andas in och ut. Men efteråt kändes det som att om jag gör det några gånger till så klarar jag spagat, lätt!
Nu är jag ensam hemma, (OMG SPÖKEN!) Haha, jaag åt nyss frukost och nu kollar jag på TV på någon gammal barnfilm eller något, vetinte.. Haha. Btw, hörde ni igår på Idol när Linnea sjöng Dane With Somebody?
Jag ville bara vara i gympasalen med hela min dansgrup med högsta volym och bara dansa. Seriöst, hade svårt att sitta still! :o Haha!
Här har ni två låtar från igår på Idol som jag gillade, och en liten bild. Sen ska jag väl kanske joina katten i soffan. Miaow, Sofiaow. ;)
Oseriöstinlägg, haha.
lite prat i början av första låten, men whatever.




Nu efteråt gillar jag nästan andra låten bättre, haha.

Är hos Pappa inatt

Det var Balett ikväll, och fy vad hemskt det var att strecha. Men det klarar man!
Nu kollar jag på Postkodsmiljonären i väntan på Idol, och så har jag chips här också. Mums!
Mysig Lördagskväll, ska strecha ännu mera innan jag går och lägger mig också.
Imorgon är det dans igen, kul! Och så ska jag, Jennifer och några till fara tll Glassbaren och äta glass, hehe.
Kommer inte blogga så mycket nu när jag är hos Pappa, men men!
Nu börjar snart igår, så jag sticker.
Kram ♥

Ingen bloggork idag

Men denhär dagen har varit helt upp&ner och kaos. Skickades till Rektorn för en väldigt liten grej, plus annat.
Men jag kanske bloggar ikväll, vi får se lite!
kram!

En Snabbis

Hinner inte blogga mycket idag. Skall plugga hela kvällen, kul. Men det endel säger att det är svårt, och endel inte. Men vi får se hur det går! Kan iallafall 6 ordningslagar osv, det är mycket att lära sig. Life's hard!
Ikväll var det, egentligen, balett träning men jag far inte dit. Måste ju somsagt plugga.
Planerade en ny design till Julen igår! Kul va? Jag tror att jag vet hur den skall vara, och kommer väl upp 1a December. Eller ja, jag skall verkligen försöka få upp den då! Jag som inte ens börjat med designen. Men jag har planer! Behöver för det första en vettig kamera, tomteluva och hårfärg! Hm, vad har jag kommit underfunn med?? Haha! Det blir nog bra dedär, men ska nog börja med grunderna lite. NEJ, föreställ er inte någon Kenza/Kissie/Dessie etc. bloggdesign. Lite andra färger och så. Headern är ju det jag ska försöka jobba mest med.
Känns som att jag har upprepat massa grejer i dehär inlägget, borde kanske sluta nu? Haha.
Puss! ♥

It's kinda a snowy

Vad snön öser ner, haha! Hörde från några i min klass att det skulle börja snöa vid halv ett tiden, trodde inte på det. Men vad mycket snö det kommer! Fortfarande "storm".. Denhär dagen har varit riktigt chill faktiskt!
Finska, Samhälla, Engelska, Svenska, Religion, Bildkonst, Bildkonst. På Svenskan hade vi ju prov.. Det gick bättre än vad jag hade förväntat mig! Men när man hade en låt fastklistrad i huvudet, var det ju lite svårt att koncentrera sig.. Nåväl! På Religionen gjorde vi farsdags kort, var riktigt kul, hehe. Bildkonsten var ju chill, som den alltid är. Desvärre var det ju, somsagt, Luciaövning andra Bildkonst timmen, hehe.
Nu är jag hos Pappa, ska försöka gå igenom Samhällan lite grann. Men jag är ju trött, haha! Har provet först på Torsdag, men det är bra att vara förberedd! Blir nog här hela kvällen, så ingen mer bloggning ikväll, vad vet jag? :)
Puss på er, sweeties.
(Ingen bild, är ju somsagt hos pappa, haha..)


Bye for today!

Nu tänker jag äta lite chokladkaka och titta lite på TV ännu. Tror att jag vet vad jag ska ha på mig imorgon, hih. Har pluggat lite ikväll och spelat The sims, hej beroende. Haha! Gillar att sköta om två gamlingar, nejmen..
Imorgon skall jag till Pappa efter skolan och äta middag där, tror jag. Så bloggning först på kvällen, om jag inte tar pappas då, haha! :) Och imorgon Lucia övning och Bildkonst! Desvärre är Lucia övningen på en av Bildkonst timmarna, men vad kan man göra åt det? Lucia övningar är nice, i vilket fall som helst. Pussen!





Time for Svenska plugg...

Känner peppen komma närmare och närmare!! Fast ne. Ska nog snart tvätta bort sminket och göra ett tappert försök att plugga på svenskan. Grammatik, just hate it. Skolan gick ganska fort och jag känner verkligen hatet från vissa människor? Eller, inte hat, men jag känner hur folk har börjat ogillat mig, mycket. Men jag tänker inte bry mig så mycket om det, men man kan väl komma fram och säga vad jag har gjort som är en orsak till alla bitchblickar osv?
Haha, äsch. Jag klarar mig bra ;) Efter skolan for jag till Sparhallen och köpte glass, mötte min syster där haha. Mera har jag nog inte att berätta, förrutom vilka jul feelings jag har haft idag, hihi. Speciellt när vi sjöng lucia sångerna, åh vad jag längtar till den dagen. :) Sen måste jag se till att få dagsverkslappen underskriven, haha.
Det var väl det, kanske skriver senare ikväll också. :)

Vill du ha bilderna större, är det bara att klicka på dem. (Mobilkvalité!)

Hösten!

I brist på annat så kan jag försöka ge er lite tips vad man kan göra en tråkig höstdag eller positiva grejer med hösten och hur man kan pigga upp vardagen.

Positiva grejer med Hösten!
Endel suckar väl nu och tycker att jag är dum som tycker att det finns positiva grejer med hösten. Men jag tror, att innerst inne, så tycker alla att det är lite mysigt iallafall. Plus alla färger på löven som kommer upp på Hösten

Jag blir iallafall glad av att se lite färg i vardagen, haha. Nya kläder kommer det ju också i butikerna. Det kan vara kul att pigga upp och fräscha upp med nya kläder. Något, som jag skulle vara hur tacksam över som helst nu när det blir kallare höst, skulle vara att fara till spa! Fräscha upp sig riktigt ordentligt. Städa rummet hjälper också, enligt mig. Att ha ett helt nytt, fräscht rum. Nya lakan på sängen osv. Möblera om är ju inte heller fel! Sen får man se Hösten som en förberedelse till vintern och ett nytt år. Då man kan, iallafall försöka, börja om på nytt med nya tag!



En tråkig höstdag.
Negativa punkter finns i allt, haha. Tråkiga höstdagar t.ex.
En grej som alltid piggar upp är ju såklart att ringa en bra vän som kommer över. Man kan också gå ut och gå eller fotografera. Bra tidsfördriv! Men om det regnar ute kanske man inte vill gå ut direkt. Då kan man spela kortspel, titta på film. Släcka alla lampor, tända lite ljus och lägga sig under täcket framför en bra film. Mysigt, va? Om man känner att det är lite för lamt så ringer man en bra vän, hehe. Dricka en varm kopp choklad och bara prata ut. Man kan ju faktiskt fota inomhus också om man vill! Och man kan ju alltid blogga också eller skaffa blogg, om man har tråkigt, haha ;) Nejmen, baka är ju också ganska kul, om man har lust och ork! Känns det jobbigt att baka, men du ändå vill göra det, så tänk på hur resultatet blir sen. T.ex chokladmuffins? Jag skulle börja baka på direkten! :D


Första bilden: weheartit.com
Andra bilden: Min egen.
TACK Nea för idén! :)

Ett annat onödigt&slarvigt Söndags inlägg

Hejhallå! Nu har jag äntligen stängt ner The Sims, haha. Testade att spela det nu igen, har inte spelat det på kanske.. Ett halvår? Det var lite kul, bara att jag alltid gjorde så att min nya familj flyttade in i ett för litet eller konstigt hus. Jobbigt! Haha.. Hursomhelst så tänkte jag se på någon film och jag bestämde mig för Gustaf 2 haha! Jättegammal film, var kanske 8 år när jag köpte den? Jaja, måste hinna plugga och tvätta håret också. Plus att vi kanske får gäster ikväll.. Men det ordnar sig! Vill bara ta det lugnt i typ 1000 år till ;)
Mhepmhepmhep, puss på er och jag bara känner hur bloggen bara blir slöare&slöare.



11:59/12:00

Försöker kommapå någon rubrik, men får väl se det efter att ha skrivit inlägget då..
Idag är det Söndag då, och jag for inte till kyrkan. Skööönt, har ingen lust att fara dit.
Btw, är jag hur risig som helst så.. Jag åt lite frukost och försökte plugga på tyskan.
Gick dåååligt, orkar inte med "der", "das" och "die". -.- Haha. Folk som inte pluggar tyska
förstår väl ingenting av dehär, menmen. Jag har "inspirationsbrist". Typ. Jobbigt läge.
Men liksom.. det är Söndag. Vad gör man på Söndagar egentligen? Kyrka och sedan dator.
Haha, kanske borde sluta blogga på Söndagar, vad vet jag?
Btw, såg jag på msn's startsida att en 10 åring har fött ett barn? WTF?! Är det normalt?
Förut tyckte jag att 14 var jätte tidigt, men herregud. 10 år? Denhär världen är konstig.
Ha en bra Söndag, ♥

TOY STORY 2

Sitter hos Marina och har varit ute och gått en runda. Det slutade vid Rökka med varsin hotdog, älska Rökkas hotdogs! Hihi. När vi skulle gå tillbaka körde en bil förbi oss och någon  öppnade dörren, men sedan gasade den iväg. Sen kom typ 5 bilar till efter den och körde väldigt, väääldigt fort och en grå bil kom upp bakom oss och allt var helt svart och det lyste överallt och bara ljudet från när bilarna gasade hördes. Jag skrek och kommer knappt ihåg nånting, äckligt var det! Men nu kan jag skratta åt det, som tur är hehe!
Nu har Toy Story 2 börjat, så jag ska nog återgå till filmen. Gilla Toy Story! :D (Fast jag har sett tvåan typ 3 gånger, men bra ändå hihi)



Want you to make me feel, like I'm the only girl in the world.

Haha, vad kul jag hade igår! Först balett då.. Det var.. rätt komplicerat om man säger så. Våran "baletttränare" sa olika positioner och sa grejer på franska och visade hur man skulle göra jättefort. Men det gällde bara att hänga med, haha! Vi var bara 5 stycken, vilket var skönt. För vi har mera utrymme och inte så många som stirrar på en liksom. Sen övade vi piruetter, hopp osv. Ska nog dit på Onsdag igen! Resten av kvällen lyssnade vi på någon 9årings radio, haha? Och var på stranger.se, hahah. Jag dör. Vi hittade ju även våran hest.. :)
Idag vaknade vi vid typ hav 11 tiden. Risiga, usch haha! Vi fixade oss lite och gick för att äta, sen på med datorn igen en liten, liten stund. Sen gick vi ut för att fota, men jag fick så kallt så vi gick tillbaka in igen. Haha.
Nu tjockar jag i mig en massa glass under täcket och lyssnar på musik, haha.
Sånt kan vara skönt ibland.
Vi får se om jag hittar på något ikväll, om jag orkar.
Men, man kan inte slösa hela helgen framför datorn.
Ska också försöka komma fram till om jag ska på någon gudstjänst imorgon, haha.
Btw, hela förmiddagen gick åt till att jag och Nea pratade om
hur mycket magmuskler vi har. Seriöst, kändes så? Hahah, suck..
Puss på er! ♥

dagens hest

VÅRAN HEST.


s&s fail

Mobilkvalité, whatever.

Detta är mitt sista inlägg, om en halvtimme ska jag vara på plats till baletten!! :D


FRAJDEY

Fredag på svengelska i rubriken, jo. Dagen gick rätt så fort faktiskt och bra har den också varit! Förrutom på Kemin ååh. Yvonne: Sofia, hur många väteatomer finns det här? Jag: Eeeh.. *Mille viskar: TRE!* Jag: TRE!
Hur kan jag vara så dum och säga det Mille säger när det var två, haha? :o Sen var det dans, det var rätt kul hihi. Efter skolan for jag till pappa och hälsade på. Är 5 euro rikare + markeringspennor och häfte. Good!
När jag kom hem bytte jag om, är ju balett ikväll! Man skulle ha tighta kläder typ, tror jag? Haha, tights, linne + hotpants = brabra. Nu är jag bara hungrig, men mat blir det nog snart. Sen kommer Nea hit och sover över, ohyes! Hehe.. Kanske det blir någon video då? Snart kommer videobeviset av mitt "fall från höga höjder"... Haha. Min andra klumpighet idag var att vända huvudet perfekt så att en stor träd gren nånting kom i mitt öga.. ): Nåja, jag klarar det! Ha det så well! (←???)

My new hobby o:


Mobilkvalité, men jag bara älskar att rida på någons axlar. Så läskigt, men whatever!
Föll mot golvet idag från hennes axlar, mys :( Men klarar jag det klarar jag en HÄST ffs!
Inlägg om dagen kommer strax och bevis finns på mitt fallande!!1

Morgondagens planer

Skola, såklart. Efter skolan skall jag hälsa på pappa. Sedan hem och äta fort och byta om, sen BALETT. My dream, nejmen. Nu är det äntligen fastspikat. Efter tre och en halvtimme (?) har jag och Nea äntligen kommit överens genom svett och tårar. Wtf? Jag är trött. Vi ses imorgon! Men förvänta er ingen uppdatering förän klockan sju, halv åtta kanske. Vi får se, kanske jag har chansen att uppdatera i skolan?
Nattinatti

Dresses


Har egentligen redan bestämt julfest outfit, men jag fastnar ju lite mera för rött&svar + vitt.
Och en extra klänning sitter aldrig fel, "Mamma, Jag har tänkt lite.. på klänningar!"
......

mmmmarabou

Bättre Torsdag finns inte.


http://www.marabou.se/chokladkoden/
jag blev daim, mumma!
"äts ofta av viljestarka karriärister" HEHE

A normal Tuesday

 


@ datasalen with 8a

Haha, 8a är ju inte riktigt kloka iallafall. Men det är skööönt! :D
Sitter på Facebook och FRONTER! ← Någon datasystem i skolan. Men nu loggade jag ut därifrån och in på eBuddy, åh så intressant. Jag vet ;) Nu loggade jag in där igen. JAJA, hejdå ♥ :D

Testar tidinställningsgrejen

Denhär dagen, har varit bättre än igår. Vi hade luciafotografering klockan 1, och det gick fort och bra! Jag blev nog rätt nöjd med bilden iallafall. Efter skolan stressade jag och Marina till bussen som skulle till stan. Varje gång jag och Marina stressar går det till såhär: Vi åker på cykel som galningar hem till Marina. Vi rusar in, vi skriker på varandra och båda springer åt olika håll i huset. Vi hittar tillbaka till varandra igen, snabb titt i spegeln. Vi rusar ut och springer mot bussen. Jag, enligt tradition, skriker massa random grejer när vi springer. "Jag känner mig som en HÄST!" "Min väska och jag dör!" "Vi hinner aldrig!" "Jag har dålig kondition!" Sedan kommer vi till busshålplatsen och kollar åt båda hållen och letar bussen. Bussen kommer, jag skriker; BUSSEN KOMMEEER!!1 Vi springer över vägen och sätter oss i bussen. PIUH! Jobbigt att springa med väskor och grejer. Men det går bra, Till stan kom vi iallafall.
Blev att köpa en pommes frites portion (♥) @Hes(t)burger och hudfärgade leggins och ett halsband! Jo, my day. Just nu sitter jag och kikar runt på Facebook, yo.se och bdb. Jag& Soma förhör varandra på msn också, religionsprovet går nog galant! ;)

No eyeliner for me today..


-

I'm worried.... I am.
Dehär är ett inlägg att minnas. Känslan och tanken på att det blir bättre, för att det måste.
Jag vill inte gå dit varje dag för att känna att han mår bra. Nej, jag klarar det inte.
Inget bloggande idag.

Dance like it's the last, last night of your life

Ikväll är det dansuppvisning på Tvärsan eftersom Tvärsan har 10års jubileum! Det kommer bli riktigt kul faktiskt hihi, and my UGGS is back on my feets! ;) Kanske inte varje dag, men ikväll skall jag dansa i dom, hehe! Hoppas ganska mycket folk kommer. Har nyss tvättat håret och packat med lite kläder och smink. Ska nog ta lite till att äta, sen får jag bara vänta på att mamma kommer hem och sedan skjutsar mig till Tvärsan.
Denhär kvällen blir nog riktigt nice får vi hoppas! pusshey ♥



RSS 2.0